Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Για τους "κοπρίτες δημόσιους" που λέει ο Πάγκαλος

Ο Πάγκαλος παίζει πολύ καλά το παιχνίδι της κυβέρνησης!
Βγαίνει και βρίζει τους πάντες για να φαίνετε το κακό παιδί και αυτομάτως οι άλλοι (Παπακωνσταντίνου,ΓΑΠ) να δείχνουν τα καλά παιδιά συνεχίζοντας το καταστροφικό τους έργο.
Ετσι και αλλιώς δεν τον ενδιαφέρει γιατι δεν θα ξαναβάλει υποψηφιότητα.Εχθρός μου δεν ειναι αυτός που παίρνει μαύρα λεφτά βυσματικές θέσεις κτλπ ,εχθρός μου ειναι αυτός που τα δίνει γιατί έχει το πάνω χέρι κοπρίτη Πάγκαλε!

Αναγνώστης

------------------------------------
Θελώ πραγματικά να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΓΚΑΛΟ για όλες αυτές τις δηλώσεις που έχει κάνει και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά....Αυτά μας αξίζουν σαν λαός. Εκεί που έχουμε φτάσει πρέπει να τα λάμε όλα... Το ότι οι πολιτικοί ήταν λαμόγια δεν μας δίνει καμία δικαιολογία...Δεν τους ξέραμε?Δεν τους βλέπαμε?Πέσαμε από τα σύννεφα?
 
Και κοπρίτες είμαστε ,και αντιπαραγωγικοί έιμαστε και το κυριοτέρο είμαστε και μεγάλοι βλάκες και έχουμε και την μεγαλύτερη ευθύνη για την σημερινή κατάντια της χώρας μας...Περαστικά μας λοιπόν και άλλη φορά να είμαστε πιο προσεκτικοί με τις ψήφους μας και να μην μας φταίνε συνέχεια οι άλλοι.. Πήραμε αυτο μας άξιζε τελικά... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ
Αναγνώστης

------------------------------------------
 Μετά από το περιστατικό στα Ίμια και το ευχαριστούμε τους Αμερικάνους και τις δηλώσεις περί ανέμου , το ότι ξαναβγήκε ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ βουλευτής πως το χαρακτηρίζετε?Δεν σεβαστήακατε ούτε τον θάνατο των παληκαριών ούτε τον θρήνο των οικογενειών τους.Μας ενόχλησαν οι λέξεις κοπρίτες και αντιπαραγωγικοί? .Το ξεφτιλισμένοι πως σας φαίνετε?
Αναγνώστης

---------------------------------------------

Δεν μας είπε ο Πάγκαλος (το κύριος ας το βάλει όποιος θέλει), το ίδιο ισχύει και για τους ( ΓΙΟΥΣ - ΚΟΡΕΣ - ΑΔΕΛΦΙΑ - ΞΑΔΕΛΦΙΑ - ΑΝΙΨΙΑ -  ΦΙΛΟΥΣ ) ΔΙΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ???? 
ΥΣ1.ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!! ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΡΎΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ (ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΛΙΑΣ ΤΟΥ) ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΙΛΟΣ...!!!

ΥΣ2. ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ.... ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ.... ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ???? Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ''ΚΟΠΡΙΤΗΣ'' ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...!!!

_Ένας φορολογούμενος πολίτης που τον ταΐζει...!!!
Αναγνώστης

----------------------------------------------
Ήθελα να ρωτήσω τον κ. Π αν αυτός που μπαίνει σε κάποια δουλειά από το παράθυρο είναι κοπρίτης, τότε ο επίορκος που τον προσλαμβάνει για ίδιο όφελος, εις βάρος του λαού τον οποίο ορκίστηκε να υπηρετεί, τι είναι; Καταχραστής; Προδότης; … Γιατί μας τα λέει όλα αυτά ενώ αυτός είναι ο υπεύθυνος; Αν πάλι ήταν τόσο αθώος και έντιμος και διαφωνούσε γιατί δεν παραιτήθηκε να ησυχάσουμε και εμείς από τις εξυπνάδες του; Μήπως στόχος τους δεν είναι οι όπ! οιοι προστατευόμενοι <<κοπρίτες>> αλλά όλοι οι υπόλοιποι; Σε ποιο πλανήτη υπάρχει διοίκηση που να ομολογεί τόσο βαριά εγκλήματα κατά του λαού που υπηρετεί και αυτοαθωώνεται μεταφέροντας ταυτόχρονα την ενοχή στον λαό που την ανέδειξε και που αυτή εξαθλίωσε; Μήπως και αυτή η πρόκληση εντάσσεται στην ευρύτερη προσπάθεια διάλυσης λαού και κράτους και της ρευστοποίησης των πάντων;
Όμως ο Π μιλάει με τέτοια θρασύτητα γιατί ξέρει ότι ούτε αυτός, ούτε όλες οι άλλες από τις 300 επίορκες μαριονέτες έχουν πρόβλημα. Αλλά και αν έχουν στο μέλλον, αυτό θα μεταφέρεται πάντα πολλαπλάσιο σε μας. Έτσι παίζεται και έτσι είναι στημένο το παιχνίδι. Το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι ούτε αυτοί ούτε η κατάπτυστη επικοινωνιακή τακτική τους, αλλά όλοι εμείς τελικά. Για χίλιους μύριους λόγους … Αν μη τι άλλο όμως ας περιφρονούμε στο μέλλον φτηνές προκλήσεις και προσπάθειες αποπροσανατολισμού τύπου Π και των ομοίων του
Αναγνώστης

------------------------------------------------

Θέλω με να ευχηθώ στον Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θεόδωρο  Πάγκαλο , χρονιά πολλά και καλά. Να έχει την υγειά του ο άνθρωπος να διορίζει πολλούς κοπρίτες σαν και εμένα, και να τα τρώμε μαζί.  
Εγώ δεν έχω παραπονώ , 18 χρόνια τώρα πίσω από το απορηματοφόρο έχω χορτάσει. Βεβαία μέχρι να βγω σε σύνταξη, ελπίζω να φάω ακόμα περισσότερα και να μην πέσω καμιά μέρα πίσω από την απορηματοφόρο.

Ο θεός να σε έχει καλά κύριε Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης  Θεόδωρε Πάγκαλε γιατί μας αξίζεις
Αναγνώστης
 
πηγή: tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.