Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Έκοψε τη βασιλόπιτα του ο "Αλκάθους & Καρία"



Την Κυριακή 9 Γενάρη στο Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου μας, ο Όμιλος Λαϊκής Παράδοσης Μεγάρων «Αλκάθους & Καρία», έκοψε τη Βασιλόπιτα του συλλόγου σε μια γιορταστική εκδήλωση, η οποία πλαισιώθηκε από τις χορευτικές ομάδες με παραδοσιακούς χορούς και κάλαντα.
Τις ευχές της διοίκησης του Ομίλου στο κοινό που κατέκλυσε την αίθουσα, μετέφερε  στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Γιώργος Βαρελάς.


Τα παιδιά των χορευτικών ομάδων έκαναν σεργιάνι στη χορευτική παράδοση της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας και της Ηπείρου.

Κατά την κοπή της βασιλόπιτας, χαιρετισμό και ευχές απηύθυνε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μαρινάκης, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει το έργο του Ομίλου όσο το δυνατόν καλύτερα.


Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Β. Οικονόμου, ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Θ. Κεφαλόπουλος, οι σύμβουλοι Α. Κακαρίκου,  Α. Οικονομοπούλου, Β. Μαυροειδή, Σ. Πιλίλης, Κλ. Βαρελάς,  Θ.Ζάλης, Γ. Κουμπέτσος, Θ. Δρένης, Γ. Σακελλαρίου, Λ. Παπαλευθέρης, Τ. Δέσκος,  Γ. Στρατούρης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κ. Ν. Σωτηρίου, ο αντιπρόεδρος αυτής Δ. Φυλακτός οι σύμβουλοι Β. Σκλαβούνος, Λ. Παναγιωτοπούλου, εκπρόσωποι του Λυκείου Ελληνίδων, του Λαογραφικού Συγκροτήματος, των Προσκόπων, της Αγνάντιας Κινέτας κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.