Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β’ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕΓΑΡΕΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ


Γραφείου τύπου Νομικού Προσώπου
Κοινωνική Αλληλεγγύης & Αθλητισμού
Δήμου Μεγαρέων «Ηρόδωρος»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2011 πραγματοποιήθηκαν από την Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Δυτικής Αττικής στο στάδιο Μεγαρέων Ολυμπιονικών διασυλλογικοί αγώνες παμπαίδων και παγκορασίδων Β’ (παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 1998 & 1999). Οι χώροι του σταδίου γέμισαν από τα χαμόγελα και την αγωνία των παιδιών για μία διάκριση ή ένα καλό αποτέλεσμα.
Αρωγός στην διεξαγωγή των αγώνων ήταν το ενοποιημένο Ν.Π.Δ.Δ. του δήμου Μεγάρων «Ηρόδωρος» που για μία ακόμα φορά απέδειξε ότι στηρίζει τις αθλητικές εκδηλώσεις. 

ακολουθεί η συνέχεια του κειμένου και φωτογραφίες



Τα αγωνίσματα, εκ των οποίων τρία έπρεπε υποχρεωτικά να επιλέξουν οι αθλητές, ήταν τα εξής:
Άλμα εις μήκος, άλμα εις ύψος, σφαιροβολία, μπαλάκι (200 γραμμάρια), 60 μέτρα, 60 μέτρα μετά εμποδίων, 1000 μέτρα και 2000 μέτρα βάδην.
Οι 3 πρώτοι του κάθε αγωνίσματος τιμήθηκαν με το ανάλογο μετάλλιο ενώ όλοι οι υπόλοιποι αθλητές πήραν αναμνηστικό έντυπο συμμετοχής.
Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές και δεν δυσκόλεψαν τις μετακινήσεις αλλά και την διεξαγωγή των αγωνισμάτων.
Τα παιδιά που αγωνίστηκαν, οι προπονητές και οι γονείς αυτών καθώς και οι υπεύθυνοι του ΣΕΓΑΣ έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την άρτια διοργάνωση και φιλοξενία.
Ιατρική κάλυψη παρείχε ο γιατρός και δημοτικός σύμβουλος κ. Ελευθέριος Παπαλευθέρης.
Οι δημοτικοί υπάλληλοι του σταδίου, μέλη της εθελοντικής ομάδας ΚΟΥΡΟΣ και μέλη του συμβουλίου «Ηρόδωρος» έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να προσφέρουν κάθε άνεση και ευκολία στους φιλοξενούμενους. Άφησαν έτσι τις καλύτερες εντυπώσεις και αντέστρεψαν την αρνητική εικόνα που δημιουργεί το εγκαταλειμμένο από την πρόσφατα απερχόμενη διοίκηση του σταδίου ποδοσφαιρικό γήπεδο, που αρχικά αντικρίζει όποιος επισκέπτης εισέρχεται στο στάδιο.
Ο δήμος Μεγαρέων θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε πολιτιστική και αθλητική εκδήλωση που λαμβάνει χώρα στα νέα από 1/1/2011 γεωγραφικά όρια του και να παρουσιάζει σε αθλητές και επισκέπτες την θετική και φιλόξενη πλευρά των Μεγάρων και της Νέας Περάμου.

Ο Πρόεδρος
Κλεάνθης Βαρελάς







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.