Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Εγκαίνεια Ιατρείου Κινέτας


Εγκαίνια δημοτικού ιατρείου Κινέττας

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του δημοτικού ιατρείου Κινέττας την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011 παρουσία του δημάρχου, του υπεύθυνου αντιδημάρχου κ. Αντώνη Ρήγα, συνεργατών του δημάρχου, εκπροσώπων της ομοσπονδίας συλλόγων Κινέττας και πλήθους κατοίκων.
Το δημοτικό ιατρείο το οποίο στεγάζεται στο κτίριο της ομοσπονδίας συλλόγων Κινέττας, λειτουργεί από τον περασμένο Ιούλιο και στελεχώνεται από ομάδα εθελοντών ιατρών οι οποίοι προσφέρουν πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας και άλλες διοικητικές υπηρεσίες.


Στο διάστημα από της ίδρυσής του έχουν εξυπηρετηθεί περισσότεροι από 400 περιστατικά και προβλέπεται η διεύρυνσή του με περισσότερους ιατρούς επί πλέον ειδικοτήτων.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος αφού ευχαρίστησε τους εθελοντές ιατρούς για το θεάρεστο έργο το οποίο επιτελούν, συνεχάρη τον αντιδήμαρχο κ. Αντώνη Ρήγα για την ίδρυση και οργάνωση του ιατρείου χαρακτηρίζοντάς τον ως «εξαιρετικό συνεργάτη»

Ο δήμαρχος δήλωσε επίσης «Δουλεύουμε με πολύ κόπο για να επιτύχουμε αυτά τα οποία έχουμε υποσχεθεί προεκλογικά. Ζητούμε την συμπαράσταση και την συνεργασία όλων στις δύσκολες στιγμές τις οποίες ο δήμος», και προσέθεσε «Η κοινωνία έχει ανάγκη από πρότυπα ηθικής και διαφάνειας»
Ο κ. Μαρινάκης επαίνεσε αυτούς οι οποίοι ανιδιοτελώς υπηρετούν τα κοινά και ζήτησε από την κοινωνία να απομονώσουν όσους ισχυρίζονται ότι η εθελοντική προσφορά των γιατρών γίνεται για να αποκτήσουν πελατεία.

Ο ιδρυτής και υπεύθυνος λειτουργίας του ιατρείου κ. Αντώνης Ρήγας δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στην ομοσπονδία των συλλόγων Κινέττας και ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσουν περαιτέρω παρεμβάσεις στην υγεία και πως το ιατρείο θα εμπλουτισθεί με περισσότερες ειδικότητες ιατρών.
Δεν παρέλειψε να επισημάνει και αυτός ότι η διοίκηση του δήμου τηρεί τις προεκλογικές της υποσχέσεις.

Ο κ. Ιωάννης Περηφάνης, πρόεδρος της ομοσπονδίας συλλόγων της Κινέττας ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές αυτής της δομής και ιδιαίτερα τους εθελοντές ιατρούς προσωπικά αναφερόμενος ειδικά στους κ.κ. Αντώνη Ρήγα και Ελευθέριο Παπαλευθέρη.

Στα εγκαίνια του ιατρείου παρευρέθη επίσης και ο βουλευτής του κόμματος «Άρμα Πολιτών» κ.  Βασίλης Οικονόμου ο οποίος συνεχάρη τον δήμαρχο για το έργο του επισημαίνοντας την ανάγκη της κοινωνίας για τέτοιου είδους δομές και δήλωσε ότι θα βρίσκεται δίπλα στον δήμο συμπαραστεκόμενος στις επιδιώξεις του.

Ο κ. Μαρινάκης ευχαριστώντας τον κ. Οικονόμου μίλησε στο κλίμα της εποχής και επεσήμανε χαρακτηριστικά ότι «Ο κ. Οικονόμου δεν φοβάται να βγει έξω στην κοινωνία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.