Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Τατούλης: Στη Δικαιοσύνη κατά Μολυβιάτη για ταμείο πυρόπληκτων

Θυμάστε πριν λίγα χρόνια όταν σχεδόν όλοι τρέξαμε να συνδράμουμε το  ταμείο αλληλοβοήθειας για τους πυρόπληκτους της Ηλείας; Έρχεται σήμερα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Π. Τατούλης να προσφεύγει στη δικαιοσύνη αφού κανένας δεν γνωρίζει που βρίσκονται αυτά τα χρήματα.

πηγή: aftodioikisi.gr  


Στη Δικαιοσύνη κατά του επικεφαλής του ταμείου για τους πυρόπληκτους της Ηλείας Πέτρου Μολυβιάτη θα προσφύγει οσονούπω ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, όπως ανακοίνωσε σχετικά στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου.


Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου επετέθη στον πρώην υπουργό Π. Μολυβιάτη, λέγοντας ότι η ονομασία του Ταμείου Αρωγής των πυρόπληκτων με κεφάλαια ιδιωτών σε «Ταμείο Μολυβιάτη» ήταν ατυχής. «Ο κ. Μολυβιάτης δεν ανταποκρίθηκε σε κανένα σημείο στις απαιτήσεις των ''ευγενών Ελλήνων'' που το χρηματοδότησαν», είπε.
Πρόσθεσε ότι «έπειτα από από 4 χρόνια κανένας δεν έχει κάνει απολογισμό για τα χρήματα αυτά, υπογραμμίζοντας ότι «αυτή είναι μια συμπεριφορά η οποία αποτελεί το κακό παράδειγμα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία έχει εξασφαλίσει ήδη 15 εκατομμύρια ευρώ με τις σκληρές της παρεμβάσεις προς το υπουργείο Οικονομικών, όπου το ταμείο ανήκει τώρα».
Ο Π. Τατούλης δήλωσε, τέλος, σίγουρος ότι τα χρήματα που θα εξασφαλίσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι περισσότερα από αυτά που το ταμείο μπορούσε να διαθέσει και ότι θα ζητήσει εξηγήσεις για τα χρήματα του ταμείου που τελικά κατέληξαν στη μαύρη τρύπα των ταμείων του Δημοσίου, προσφεύγοντας σε ελληνικά ή ευρωπαϊκά δικαστήρια αν χρειαστεί, διαφορετικά τόνισε τα χρήματα αυτά θα πρέπει να επιστραφούν στους δικαιούχους δωρητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.