Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Η «ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ»…Η «ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ»


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ 

Στο βωμό της πολιτικής του ξεπουλήματος  και στην τυφλή υποταγή στα ξένα συμφέροντα θυσιάζονται όλες οι Ελληνικές επιχειρήσεις, ακόμα και αυτές που μπορούν να γίνουν βιώσιμες ,ακόμα και αυτές οι οποίες μπορούν να αναπτυχθούν και να αποτελέσουν ακρογωνιαίο λίθο στην καταρρέουσα Ελληνική  οικονομία, ξεπουλιούνται όσο - όσο και όπως - όπως αρκεί να ικανοποιηθούν και να ενισχυθούν οι κατά τα άλλα ΙΣΟΤΙΜΟΙ εταίροι μας.
Άπειρα τα παραδείγματα των Ελληνικών επιχειρήσεων που ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ για να μπορούν να  κερδοσκοπήσουν ξένες επιχειρήσεις που κατά σύμπτωση, στην πλειοψηφία τους είναι Γερμανικές και Γαλλικές .
          Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης Α.Ε (ΕΒΖ ΑΕ), η οποία αποφασίστηκε να Πωληθεί με τον πιο σκανδαλώδη τρόπο. Αντί να  διατεθούν 1.000.000 ευρώ για να διατηρηθεί η  Ελληνική Βιομηχανία  Ζάχαρης, όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΕΒΖ Α.Ε κ. Πέτρος Χασανίδης, αυτοί που αποφασίζουν για την  πορεία αυτής της χώρας και υποκριτικά μιλούν για ανάπτυξη, προτίμησαν να δώσουν 150.000.000 ευρώ  για την εισαγωγή Γαλλικής και Γερμανικής ζάχαρης προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες στην Ελληνική αγορά. Πέραν αυτών, η Αγροτική Τράπεζα  η οποία μαζί με τις μετοχές της δίνει  στον μελλοντικό αγοραστή   ως προίκα  και την ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ δηλαδή για να καταλάβουμε και εμείς,
          ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ;
Πως χαρακτηρίζεται μια τέτοια πράξη υπεξαίρεση, κλεψιά, ληστεία η οικονομικό  ΕΓΚΛΗΜΑ; Όπως και να το χαρακτηρίσουμε  η απάντηση παραμένει ίδια, απέραντη, απελπιστική, νεκρική

Σ  Ι  Ω  Π  Η

Την σιωπή τους όμως δεν θα την ανεχτούμε άλλο. Εμείς οι Ελεύθεροι Πολίτες θα αντισταθούμε στις επιλογές τους, δεν θα σιωπήσουμε, καταγγέλλουμε την «αναπτυξιακή» πολιτική τους, θα αντιδράσουμε δυναμικά και δεν θα επιτρέψουμε να ολοκληρωθεί αυτό το έγκλημα σε βάρος της ανάπτυξης και της οικονομίας του ακριτικού νομού μας και κατ’ επέκταση της χώρας μας. Το ζήτημα θα το φέρουμε στη Βουλή μέσω του Βουλευτή της κίνησής μας του Βασίλη Οικονόμου.
         

Για την Επιτροπή Στήριξης Νομού Έβρου
Η Συντονίστρια
Ελευθερία Συτμαλίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.