Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Πρωτοφανής ασέβεια της Ρεπούση στη μνήμη των σφαγιασθέντων Ποντίων!

πηγή: tsantiri.gr

Πρωτοφανής ασέβεια της Ρεπούση στη μνήμη των σφαγιασθέντων Ποντίων!Σάλος προκλήθηκε στα social media, καθώς δημοσιεύτηκαν πλήθος αναρτήσεων που ήθελαν τη βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση να αποχώρησε από την Αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, όταν ο Βύρων Πολύδωρας ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων.

 
Το όλο θέμα φαίνεται πως πήρε διαστάσεις όταν ο γνωστός δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 Δημήτρης Κοτταρίδης, έγραψε στο twitter του ειρωνευόμενος την κ. Ρεπούση ότι μάλλον θα θυμήθηκε πως είχε κάποια δουλειά την ώρα που η Βουλή τηρούσε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των Ποντίων.

Η βουλευτής Μαρία Ρεπούση με ανακοίνωσή της απάντησε σε όσους την κατηγόρησαν ότι αποχώρησε απο το κοινοβούλιο κατά τη διάρκεια τήρησης «ενός λεπτού σιγής» για τη μνήμη του Ποντιακού Ελληνισμού λέγοντας: «ο σεβασμός μου στη μνήμη του Ποντιακού Ελληνισμού είναι δεδομένος και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τον αμφισβητεί» .
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΔΗΜΑΡ στην οποία τονίζεται ότι τονίζει «σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜ.ΑΡ τίμησε με «ενός λεπτού σιγή» τη μνήμη του Ποντιακού Ελληνισμού. Η απουσία κάποιων από τους βουλευτές της οφείλεται σε καθαρά πρακτικούς λόγους».
Βεβαίως, επειδή το Πανελλήνιο γνωρίζει τις απόψεις της κυρίας Ρεπούση, οφείλει να εξηγήσει ξεκάθαρα γιατί έφυγε από τη Βουλή και να αφήσει τις υπεκφυγές. Το σεβασμό της στον Ελληνισμό της Μικράς Ασίας και στη γενοκτονία του από τον τουρκικό εθνικισμό γνωρίσαμε μέσα από τις σελίδες του απαράδεκτου βιβλίου ιστορίας που έγραψε για τα ελληνόπουλα.
Και η ΔΗΜΑΡ να ζητήσει συγνώμη από τον ελληνικό λαό επιτέλους… Κανένας «πρακτικός λόγος» δεν δικαιολογεί τη στάση της κυρίας Ρεπούση! Γιατί ο τόπος μας είναι μικρός, γνωριζόμαστε μεταξύ μας και οι τρελίτσες που πουλάνε κάποιοι δεν περνάνε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.