Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Αγγελος Μακρυγιάννης: Κεντρική προεκλογική ομιλία


Σε συγκέντρωση φίλων του μίλησε ο Άγγελος Μακρυγιάννης στην Κεντρική Πλατεία Μεγάρων το βράδυ της Πέμπτης 3/5/2012 ως υποψήφιος του κόμματος Ανεξάρτητοι Έλληνες με αρχηγό τον Πάνο Καμμένο.
Ο κ. Μακρυγιάννης αναφέρθηκε στις αρχές του κόμματός του ενώ σημαντική αναφορά έκανε στις θέσεις τις οποίες ο ίδιος υποστηρίζει για την ευρύτερη οικονομία και μείζονα προβλήματα τα οποία αφορούν τα Μέγαρα με κορυφαίο το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο.


Άγγελος Μακρυγιάννης:
"Ο Πάνος Καμμένος κι εγώ αφήσαμε πίσω το παρελθόν μας και προχωρούμε για το καλό της χώρας"
Ως οικονομολόγος, ο υποψήφιος, αναφέρθηκε σε οικονομικά, φορολογικά, δημοσιονομικά θέματα, στο τραπεζικό σύστημα, την απασχόληση και την ανάπτυξη.
Ο κ. Άγγελος Μακρυγιάννης έχει δώσει δείγματα πολιτικής συμπεριφοράς εδώ και πολλά χρόνια όπου πολιτεύεται στον χώρο συλλογικής εκπροσώπησης των ελευθέρων επαγγελματιών. Έναν χώρο τον οποίο έχει υπηρετήσει με επιτυχία ως πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μεγάρων, αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά και μέλος της Γενικής Συνέλευσης ΕΣΕΕ.
Προερχόμενος από τις τάξεις του ιδιωτικού τομέα και έχοντας υπηρετήσει την πραγματική οικονομία επί σειρά ετών μπορεί να αποτελέσει έναν από τα στελέχη της κοινωνίας τα οποία θα στελεχώσουν την επόμενη Βουλή των Ελλήνων.
Αξίζει ο κ. Άγγελος Μακρυγιάννης να αποτελέσει επιλογή των πολιτών και να εκλεγεί βουλευτής.
Μεταξύ των φίλων του Άγγελου Μακρυγιάννη ο δημοτικός σύμβουλος Μεγάρων Γιώργος Στρατούρης και τα μέλη του ΔΣ του Επαγγ. Επιμελητηρίου Πειραιά Τριαντάφυλλος Καλλέργης και Χρήστος Παπαδόπουλος
Παρουσίες με νόημα! 2 δικηγόροι του συνδυασμού του δημάρχου Μεγαρέων Ιωάννη Μαρινάκη, βρέθηκαν στη συγκέντρωση του Άγγελου Μακρυγιάννη. Η αντιδήμαρχος Κατερίνα Ψαρουλάκη και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Μεγάρων Νίκος Σωτηρίου. Στο πλάι ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Στρατούρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.