Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Δηλώσεις του Μαρινάκη τη μέρα των εκλογών


 Το εκλογικό του καθήκον έπραξε ο Δήμαρχος Μεγαρέων Ιωάννης Μαρινάκης την 5η Μαΐου 2012. Ψήφισε στο 737ο εκλογικό τμήμα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο.
Αφού ψήφισε έκανε τις παρακάτω δηλώσεις
«Σήμερα οι πολίτες της χώρας εκτελούν το καθήκον τους προς την ανάδειξη μιας νέας κυβέρνησης, και μιας νέας τάξης πραγμάτων η οποία θα επιφέρει την σταθερότητα και την προοδευτική εξυγίανση του τόπου μας. Είμαι βέβαιος ότι οι πολίτες γνωρίζουν ποιά είναι και επιδιώκουν τη σταθερή πορεία της χώρας.
Η Ελλάδα δεν επιδέχεται πλέον άλλους πειραματισμούς και ακραίες λύσεις χωρίς προοπτική. Εκφράζω την ευχή και την βεβαιότητα ότι αύριο η πατρίδα μας θα είναι σε θέση να σταθεί όρθια».
 Ο κ. Μαρινάκης υπογράμμισε την σημαντική συμβολή των εργαζομένων στον Δήμο στην διαξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας με τις ακόλουθες δηλώσεις:
«Θέλω να επισημάνω την ουσιαστική συμμετοχή των εργαζομένων στον Δήμο στην διεξαγωγή των εκλογών. Παρά το γεγονός ότι είχαν αποφασίσει να μην εργασθούν λόγω του ότι το εκλογικό επίδομα δεν καταβάλλεται στο σύνολό τους, είναι τιμητικό γι’ αυτούς αφού προς χάριν της Δημοτικής Αρχής και εμού προσωπικά, εργάζονται και επιτελούν στο ακέραιο το καθήκον τους. Τους ευχαριστώ δημόσια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.