Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΟΜ


        Πριν από λίγες ημέρες διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Φιλανδίας, το Ελσίνκι, το 21ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου. Για πρώτη φορά στην αθλητική ιστορία της πόλης των Μεγάρων  συμμετείχαν στην εθνική ελληνική αποστολή τρείς (3) αθλήτριες του ΑΟΜ, για να λάβουν μέρος, σε ένα τόσο υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα. Η Αθανασία Πέρα, και η Νίκη Πανέτα στο τριπλούν και η Νικόλ Κυριακοπούλου στο άλμα επί κοντώ.
       Σ' αυτό το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Νικόλ Κυριακοπούλου κατέλαβε την τρίτη θέση, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, το οποίο είναι και το μοναδικό, που κατέκτησε η ελληνική αποστολή.


      Η συμμετοχή αυτή και ταυτόχρονα η κατάκτηση του μεταλλίου προβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πόλη των Μεγάρων και τον Δήμο, όχι μόνο σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Δείχνουν δε με περίτρανο τρόπο το υψηλό επίπεδο του κλασικού αθλητισμού της πόλης, στο οποίο έχουν οδηγήσει οι μακροχρόνιες και συστηματικές ενέργειες του ΑΟΜ.

      Για τους λόγους αυτούς αξίζουν πολλά και θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του Δ.Σ του ΑΟΜ, για τις άοκνες και επιτυχημένες προσπάθειες, που καταβάλλουν, στα στελέχη, στους προπονητές και κυρίως στις αθλήτριες, που συμμετείχαν σ' αυτήν την σπουδαία διοργάνωση. Ιδιαίτερη μνεία βεβαίως πρέπει να γίνει για την Νικόλ  Κυριακοπούλου, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο επί κοντώ.

     Προτείνεται, όπως ο Δήμος σε ειδική εκδήλωση τιμήσει και βραβεύσει τους άξιους πρεσβευτές της πόλης και του Δήμου, δηλαδή τον ΑΟΜ και τις παραπάνω αθλήτριες.


ΓΡΗΓΟΡΗΣ  ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Επικεφαλής  ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.