Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Η Ένωση Πολιτών συγχαίρει τους φοιτητές


ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

        Αγαπητοί  Νέοι και Νέες
        Οι δημοτικοί και τοπικοί  σύμβουλοι, τα μέλη του συνδυασμού μας ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ  και εγώ προσωπικά εκφράζουμε προς όλους εσάς, τους νέους και τις νέες των πόλεων ΜΕΓΑΡΩΝ και ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ, τα πλέον θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια για την μεγάλη επιτυχία σας να εισαχθείτε επαξίως στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.


          Είναι βέβαιο, ότι η επιτυχία σας αυτή οφείλεται στις δικές σας πνευματικές και ψυχικές δυνάμεις, καθώς και στις άοκνες προσπάθειες, που καταβάλατε όλα αυτά τα χρόνια, με τη Δύναμη και βοήθεια του Θεού, αλλά πάντοτε να έχετε κατά νου, ότι οφείλετε τα πάντα στους γονείς σας, τους οποίους θα πρέπει συνεχώς και αδιαλείπτως να σέβεσθε και να τιμάτε, να γνωρίζετε δε, ότι οι επιτυχίες σας είναι ευτυχία, χαρά και τιμή γι’ αυτούς.
       Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάτε την βοήθεια και την συμβολή των δασκάλων και καθηγητών σας, οι οποίοι σας προετοίμασαν κατάλληλα , προκειμένου να έχετε αυτήν την επιτυχία.
    Αυτή η μεγάλη και σημαντική επιτυχία ας είναι η αρχή μιας λαμπρής και ωφέλιμης για τον εαυτό σας, αλλά και για τον τόπο μας, σταδιοδρομίας.
      Σας ευχόμαστε υγεία και δύναμη για ευχάριστη, εποικοδομητική και επιτυχή φοίτηση.
         Και σε όσους απέτυχαν αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την συμμετοχή και την προσπάθειά τους. Μία μάχη χάθηκε, όχι ο πόλεμος. Η ζωή παρέχει πολλές ευκαιρίες, αρκεί να υπάρχει διάθεση για αγώνα.

                                                                           ΓΡΗΓΟΡΗΣ  ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
                                                                         ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
                                                                 Επικεφαλής ΕΝΩΣΗΣ  ΠΟΛΙΤΩΝ


   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.