Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Ενημέρωση από τη Χρυσή Αυγή


Ζήτω η 28η Οκτωβρίου!

Το "ΟΧΙ" του Στρατηγού Μεταξά, που βροντοφώναξε σύσσωμος ο Ελληνικός λαός αποτελεί ένα από τα πιο φωτεινά ορόσημα στην ιστορική διαδρομή του Ελληνισμού. Οι πολεμιστές της Πίνδου, οι απελευθερωτές της ελληνικής Βορείου Ηπείρου, οι γίγαντες των μακεδονικών οχυρών, φωτίζουν τον δρόμο μας. Όπως Εκείνοι συνέτριψαν τότε τον ξένο εισβολέα, έτσι και σήμερα πρέπει να συντριβεί κάθε προσπάθεια περιορισμού της εθνικής μας ανεξαρτησίας από ξένα κέντρα εξουσίας.

Απαράδεκτος ο αποκλεισμός πιστών από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου


Ο αποκλεισμός Ελλήνων Ορθοδόξων πολιτών από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου αποτελεί θλιβερό σημείο των καιρών. Η κυβέρνηση να μαζέψει τους λαθρομετανάστες και τα εγχώρια αναρχικά στοιχεία και να αφήσει ήσυχους τους Έλληνες πιστούς να εορτάσουν τη σημερινή διπλή εορτή της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας.

Απάντηση σε Ιερώνυμο και Ιεράρχες που επιτίθενται στην Χρυσή Αυγή

Ουδέποτε η Χρυσή Αυγή διεκδίκησε τον ρόλο του προστάτη της Εκκλησίας. Είναι θλιβερό η Ιεραρχία να κατηγορεί την Χρυσή Αυγή, συμπλέοντας έτσι με άθεους και βλάσφημους πολιτικούς, που ανήκουν σε μυστικές εταιρίες, σκοτεινές λέσχες και δόγματα.

Ξεχνάει εύκολα ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Υπενθυμίζουμε στον κ. πρύτανη ότι την περασμένη Τετάρτη στην εκπομπή του κ. Χαριτάτου στον Alpha-Radio δήλωσε ότι οι αλλοδαποί φοιτητές, με βάση κοινωνικά κριτήρια (δηλαδή επειδή δηλώνουν χαμηλότερα εισοδήματα) γίνονται πιο εύκολα δεκτοί στις φοιτητικές εστίες. Ανέφερε μάλιστα ότι το ποσοστό τους στην εστία του πανεπιστημίου του αγγίζει το 30%. Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι ότι ο Έλληνας πρέπει να απολαμβάνει κατά προτεραιότητα τα αγαθά του κοινωνικού μας κράτους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.