Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ενημέρωση από τη Χρυσή Αυγή


Δελτίο Τύπου για τις δηλώσεις του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σιατίστης

Σε απάντηση των δηλώσεων του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Σιατίστης, τον ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το πολιτικό μας πρόγραμμα, το οποίο εκδόθηκε το 1992: "η Χρυσή Αυγή στηρίζει την Ορθοδοξία σαν απαραίτητο συστατικό του Έθνους μας και στοχεύει στην ανάδειξη του εθνικού χαρακτήρα της Εκκλησίας και στην αναβάθμιση της εκκλησιαστικής εκπαίδευσης με Ελληνορθόδοξες αρχές και ιδανικά".
Επίσης τον πληροφορούμε ότι η Χρυσή Αυγή ουδέποτε έκανε πολιτική, πραγματοποιώντας "χριστεμπόριο", όπως πλείστοι πολιτικοί με φωτογραφίες σε λιτανείες κλπ. Η παρουσία μας στη συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κατόπιν προσκλήσεως των οργανωτών της διαμαρτυρίας. Μας αδικεί με όσα είπε και μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ένας Ιεράρχης πολιτικολογεί εναντίον συγκεκριμένου κόμματος, ενώ δε λέει λέξη για κόμματα και πολιτικούς που δηλώνουν ευθέως άθεοι, βλάσφημοι και ανήκουν σε σκοτεινές λέσχες, μυστικές εταιρείες και δόγματα.


Τελειώνοντας δηλώνουμε ότι η Χρυσή Αυγή στηρίζει την Ορθοδοξία σαν συστατικό της εθνικής μας ταυτότητος και το ποιος πιστεύει ή όχι δεν θα το κρίνει κανένας σ' αυτόν τον κόσμο, αλλά ο Θεός. Καταδικάζουμε απερίφραστα τις όποιες απειλές δηλώνουν ότι δέχονται οι άνθρωποι της Μητροπόλεως Κοζάνης, με τις οποίες φυσικά δεν έχουμε καμία σχέση.

ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
             
Θέμα: «Αναγκαστική εκτέλεση στην ακίνητη περιουσία κομμάτων»
Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. κ. Μ. Βορίδη στον ραδιοφωνικό σταθμό «REAL FM», οι πλειστηριασμοί στην πρώτη κατοικία που έχουν με νόμο ανασταλεί έως τις 31/12/2012 πρέπει να επανενεργοποιηθούν με την δικαιολογία ότι «…δεν μπορεί να συνεχιστεί η ιδιότυπη αυτή στάση πληρωμών των ιδιωτών προς τις τράπεζες…». Την ίδια στιγμή, τα δύο τέως μεγάλα κόμματα που κυβέρνησαν  τη χώρα επί 35 και πλέον χρόνια χρηματοδοτούμενα αφειδώς από τον κρατικό προϋπολογισμό, χρωστούν σήμερα, εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, έχοντας μάλιστα προεξοφλήσει και μελλοντικές κρατικές επιχορηγήσεις, χωρίς να τους επιβάλλεται, ενόψει και της επικείμενης διάλυσής τους,  η άμεση εξόφληση, με μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης.
Ερωτάται ο κ.  Υπουργός:
1) Ποια είναι τα ακριβή ποσά που χρωστούν σήμερα από εισπραχθείσες κρατικές επιχορηγήσεις η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ; Πόσα εξ αυτών είναι ληξιπρόθεσμα και με ποιον τρόπο εξυπηρετούνται τα χρέη;
2) Προτίθεται η Κυβέρνηση με νομοθετική ρύθμιση,  να προχωρήσει σε άμεση κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων (κινητών και ακινήτων) των κομμάτων, προς κάλυψη των ληξιπρόθεσμών οφειλών τους στην (κρατική) Αγροτική Τράπεζα ή στις ιδιωτικές που ανακεφαλαιοποιούνται από δημόσιο χρήμα; Επέχουν ή όχι και γιατί, ποινικές ευθύνες οι ταμίες των κομμάτων για την κατάσταση αυτή, μερικοί εκ των οποίων μέχρι σήμερα κατέχουν σημαντικές δημόσιες θέσεις;
Ο Ερωτών Βουλευτής
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
Βουλευτής Επικρατείας

Απάντηση στους άθλιους προπαγανδιστές

Σε μείζον θέμα έχουν αναδείξει τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και οι άθλιοι προπαγανδιστές τον δήθεν "ναζιστικό" χαιρετισμό του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου κατά την ομιλία του στην Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας. Τα γνωστά φερέφωνα για ακόμη μία φορά έκοψαν κι έραψαν κατά το δοκούν τις δηλώσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, θέλοντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις και προκαλώντας τις αντιδράσεις σύσσωμου του σάπιου πολιτικού κατεστημένου.
Παραθέτουμε το πλήρες επίμαχο απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα από την ομιλία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής: "Το είπαμε με όλους τους τόνους και το επαναλαμβάνουμε, είμαστε Έλληνες Εθνικιστές, ας μας λένε όπως θέλουν, δεν  μας ενδιαφέρει! Αυτού που είναι σίγουρο, είναι πως δεν διαθέτουμε δηλώσεις μετανοίας, δεν μετανοούμε γιατί πάντα για αυτές τις Σημαίες αγωνιζόμασταν, για Ελλάδα, Πατρίδα, Τιμή, Πίστη για τίποτε άλλο!
Κανένας Χρυσαυγίτης, καμμία Χρυσαυγίτισσα δεν περιέχεται στις λίστες της ντροπής, στις λίστες των απατεώνων, δεν περιέχεται στα σκάνδαλά τους, δεν έχει καμμία σχέση με αυτά που γίνονται εις βάρος του Έθνους! Ναι, το είπα και το σχολίασαν, στην ομιλία την οποία έκανα στους συναγωνιστές μου της Χρυσής Αυγής, στην Κ.Ο., στην αίθουσα της Γερουσίας, ότι μας είπανε ναζί μία, δύο, δέκα... Δεν μας είπαν όμως κλέφτες. Αυτά τα χέρια, μπορεί καμμιά φορά να χαιρετάνε έτσι, αλλά είναι καθαρά χέρια, δεν είναι βρώμικα, δεν έχουν κλέψει..."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.