Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Η Χρυσή Αυγή ενημερώνει


Το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ δημιούργησε και υποθάλπει τα "Τάγματα Εφόδου Αναρχικών"

Τα "τάγματα εφόδου" των αναρχικών χτύπησαν και πάλι με την απόλυτη κάλυψη της αστυνομίας, που πλέον υποθάλπει ανοικτά τους εγκληματίες. Η άθλια ηγεσία του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ, που επιτρέπει σε παρακρατικές συμμορίες να καταστρέφουν ολοσχερώς περιουσίες Ελλήνων πολιτών, να παραιτηθεί εδώ και τώρα. Σε καμία περίπτωση δε συνέβησαν επεισόδια μεταξύ Χρυσαυγιτών και αναρχικών στην Πάτρα, παρά μόνο μία οργανωμένη επίθεση με δολοφονικές προθέσεις σε επιχείρηση συμπατριώτη μας. Η Χρυσή Αυγή είναι η τρίτη πολιτική δύναμη στη χώρα και δεν ασχολείται με τα παρακρατικά σκουπίδια, που υποθάλπονται ανοικτά από μηχανισμούς του κράτους. Τα μέσα μαζικής εξαπάτησης να πάψουν επιτέλους το παραμύθι περί της δήθεν διαμάχης Εθνικιστών - αναρχικών, που καλλιεργεί εμφυλιοπολεμικό κλίμα και στοχεύει στην τρομοκράτηση της κοινής γνώμης.



Νέα αθλιότητα των ΜΜΕ: Διαδίδουν ότι η Χρυσή Αυγή οργανώνει...”επιθέσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς”


Με ένα όργιο ψευδολογίας υποδέχθηκαν τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ το έμπρακτο ενδιαφέρον της Χρυσής Αυγής για τα παιδιά των ελληνικών οικογενειών που αποκλείονται από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Η απάντηση του υπουργού Στυλιανίδη σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή μας Ηλία Παναγιώταρου περιείχε ανακριβή στοιχεία, γι΄αυτό και η Χρυσή Αυγή ζήτησε περαιτέρω λεπτομέρειες για το θέμα, όπως προβλέπει η διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Ουδέποτε ζητήσαμε διευθύνσεις και φυσικά ποτέ δεν είπαμε ότι θα χτυπήσουμε ανήλικα παιδιά. Όσοι ψεύτες αναπαράγουν αυτές τις αθλιότητες έχουν ποινικές ευθύνες και θα λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Να πάψει ο Ελληνικός λαός να πληρώνει τα χρέη των τραπεζών


Άπληστοι και άθλιοι οι τροϊκανοί, αλλά κυρίως οι τραπεζίτες που διαμαρτύρονται για μισό δισ., την ώρα που ετοιμάζονται να αρπάξουν άλλα 25 δισεκατομμύρια ευρώ, φορτώνοντας με νέα δυσβάσταχτα χρέη τον ελληνικό λαό. Να παύσει άμεσα ο ελληνικός δανεισμός από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, που μετατρέπει σε κρατικό χρέος το κόστος ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών. Να διεκδικήσει η Ελλάς - όπως πράττουν Ιταλοί και Ισπανοί - την απευθείας ανακεφαλαιοποίηση από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης (ESM) οπότε οι τράπεζες θα είναι οι ίδιες υπόλογες για τα χρέη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.