Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ενημέρωση απο τη Χρυσή Αυγή


Για το επεισόδιο μεταξύ Ελλήνων μαθητών και αλλοδαπών στη Χερσόνησο Ηρακλείου

Τα ελληνικά σχολεία έχουν μετατραπεί σε φυτώρια παρανομίας από τους λαθρομετανάστες. Οι Έλληνες μαθητές, εκτός από τη ραγδαία μείωση του επιπέδου σπουδών τους, αντιμετωπίζουν καθημερινά τη βία και τις εγκληματικές συμπεριφορές ατόμων που δε σέβονται τη χώρα φιλοξενίας τους.

Να σταματήσει τους πανηγυρισμούς η εγχώρια τρόικα

Η συγκυβέρνηση πανηγυρίζει, ενώ η χώρα βυθίζεται στη δίνη του παράνομου χρέους. Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης δεν τολμούν να αναφέρουν τις λέξεις διαγραφή χρέους, πρωτογενής παραγωγή και αυτάρκεια.


Χρυσή Αυγή ενάντια στην κάρτα του πολίτη - Τοποθετήσεις Βουλευτών

Οι Συναγωνιστές Μιχάλης Αρβανίτης, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Ηλίας Παναγιώταρος, Δημήτριος Κουκούτσης, Ιωάννης Λαγός, Ελένη Ζαρούλια και Χρήστος Παππάς έθεσαν τις πάγιες θέσεις της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια της επίκαιρης επερώτησης σχετικά με τον ΑΜΚΑ και την κάρτα του πολίτη. Συγκεκριμένα, τόνισαν τον εξαναγκασμό που μας επιβάλλει η τραγική συγκυβέρνηση να χρησιμοποιούμε μέσα ελέγχου, καθώς το σύνολο της κοινωνίας καταδικάζει την κάρτα του πολίτη. Πρόκειται ουσιαστικά για μια παγίδα της νέας τάξης πραγμάτων και με αυτόν τον τρόπο θα ελέγχονται πλήρως η προσωπική και δημόσια ζωή κάθε ατόμου. Επιπροσθέτως, καταργείται το απόρρητο των συναλλαγών αλλά κυριότερα με τον σειριακό αριθμό που θα βρίσκεται στην κάρτα, κάθε άτομο θα μπορεί να εντοπίζεται όπου κι αν βρίσκεται. Τέλος, με την κάρτα του πολίτη εξαλείφεται κάθε προσωπική ελευθερία και οι Έλληνες θα είναι υπόδουλοι στις επιταγές των ξένων τοκογλύφων που διοικούν την χώρα.  

Δε λύνει, αλλά επιμηκύνει το ελληνικό πρόβλημα η απόφαση του eurogroup

Λύση του ελληνικού προβλήματος δεν πρόκειται να υπάρξει χωρίς διαγραφή του παράνομου χρέους και επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή με τελικό στόχο την ελληνική αυτάρκεια. Οι μειώσεις των επιτοκίων είναι ημίμετρα και η συνολική απόφαση του eurogroup δίνει επιπλέον χρόνο στους τοκογλύφους να οργανώσουν τη διάλυση της χώρας μας, χωρίς δραματικές συνέπειες για τις οικονομίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.