Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Ενημέρωση από τη Χρυσή Αυγή


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/12 6ΜΜ - ΝΙΚΑΙΑ, ΠΛ. ΔΑΒΑΚΗ (ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ)
Την ώρα που τα κόμματα της διαφθοράς και της λαθρομετανάστευσης καλούν σε δήθεν «αντιρατσιστικές» συγκεντρώσεις, ο ελληνικός λαός έχει πέσει θύμα του χειρότερου ρατσισμού από το μνημονιακό κράτος και δεινοπαθεί από την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών.
Η Χρυσή Αυγή, η μόνη πολιτική δύναμη που αντιδρά δυναμικά στον αφελληνισμό, στέκεται στο πλευρό των Ελλήνων σε κάθε γωνιά της χώρας. Αυτή την Κυριακή, μετά από εκατοντάδες αιτήματα κατοίκων της Νίκαιας, δίνουμε όλοι το αγωνιστικό παρόν στην συγκέντρωση ενάντια στην εγκληματικότητα και τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων. Θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του «Λαϊκού Συνδέσμου».

Χωρίς αντίκρισμα τα δισεκατομμύρια των τοκογλύφων

Τα δισεκατομμύρια των τοκογλύφων δεν θα έχουν κανένα αντίκρισμα, αν συνεχιστεί η καταστροφική πολιτική του μνημονίου και η Ελλάς δεν στραφεί προς την πρωτογενή παραγωγή και δεν εκμεταλλευθεί επιτέλους τον εθνικό της πλούτο προς όφελος του λαού.


Στροφή στην παραγωγή και εκμετάλλευση του εθνικού πλούτου οι μόνες λύσεις για την ανεργία

Ο μόνος τρόπος να χτυπηθεί η ανεργία είναι η Ελλάς να εκμεταλλευθεί τον εθνικό της πλούτο και να στραφεί επιτέλους προς την πρωτογενή παραγωγή. Η θλιβερή μνημονιακή πολιτική και η ανυπαρξία εθνικού σχεδίου για την ανάπτυξη οδηγούν τη χώρα στο χάος. Εξίσου σημαντικό μέτρο η απέλαση των λαθρομεταναστών που θα ανοίξει χιλιάδες θέσεις εργασίας για τους Έλληνες.

Η Χρυσή Αυγή τιμά τη μνήμη των εκτελεσθέντων Ελλήνων στα Καλάβρυτα

Η σφαγή στα Καλάβρυτα ήταν ένα ειδεχθές έγκλημα πολέμου που η Χρυσή Αυγή καταδικάζει απερίφραστα και τιμά την μνήμη των εκτελεσθέντων συμπατριωτών μας. Είναι θλιβερό να βλέπουμε εθνομηδενιστές πολιτικάντηδες να ψηφοθηρούν στον χώρο του μαρτυρίου και πάνω από τα λείψανα των προγόνων μας.

Άρνηση πληρωμής παράνομου χρέους αντί επαναγοράς ομολόγων

Η επαναγορά ομολόγων δε λύνει απολύτως κανένα πρόβλημα και φανερώνει την ατολμία της συγκυβέρνησης έναντι των δανειστών. Μόνη επιβεβλημένη κίνηση για τη σωτηρία της χώρας είναι η άρνηση πληρωμής του παράνομου και επαχθούς χρέους και η εν γένει επιθετική πολιτική έναντι των τοκογλύφων.

Απάντηση σε Σίμο Κεδίκογλου

Η Χρυσή Αυγή είναι ένα μαζικό, λαϊκό Κίνημα με Ιδεολογία και πολιτικές θέσεις. Η ραγδαία άνοδός μας δε σταματά παρά την πολεμική ολόκληρου του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Η Νέα Δημοκρατία είναι φερέφωνο των τοκογλύφων πιστωτών, έχει διαλύσει τη χώρα, ως κόμμα καταρρέει και οδεύει προς μονοψήφια ποσοστά.
Κεδίκογλου: "Η Χρυσή Αυγή είναι ένα πρόσκαιρο φαινόμενο, που η κοινωνία θα το αποβάλει και εμείς οι πολιτικοί θα κάνουμε το καθήκον μας. Αν πολεμήσουμε την ανεργία, η Χρυσή Αυγή θα χάσει τον μεγαλύτερό της σύμμαχο.

“Θέατρο σκιών” και για το φορολογικό

Το "θέατρο σκιών" που έπαιξε η συγκυβέρνηση για το μνημόνιο, επαναλαμβάνεται αυτούσιο και για το φορολογικό. Βενιζέλος, Κουβέλης παριστάνουν τους λαϊκούς αγωνιστές για να περισώσουν τα αποκόμματά τους, ενώ στο τέλος οι πάντες θα υποταχθούν στις επιταγές των τοκογλύφων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.