Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Θέσεις της Χρυσής Αυγής


Απάντηση της Χρυσής Αυγής προς τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Τιμούμε απεριόριστα τους Έλληνες γιατρούς και εκτιμάμε βαθύτατα το κοινωνικό έργο που επιτελούν όλα ανεξαιρέτως τα μέλη του ΙΣΑ προς τον ελληνικό λαό. Επειδή οι ελλείψεις στους κρατικούς φορείς έχουν προσλάβει μορφή επιδημίας και επειδή χιλιάδες Έλληνες σήμερα δεν έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας, η Χρυσή Αυγή πήρε την πρωτοβουλία να βοηθήσει στο μέτρο των δυνάμεων της, τους ανήμπορους οικονομικά Έλληνες, κινητοποιώντας το ήδη υπάρχον και νομίμως πιστοποιημένο επιστημονικό ιατρικό δυναμικό της χώρας μας. Ζητούμε την ηθική σας στήριξη και ευελπιστούμε στην επιστημονική αρωγή των χιλιάδων καταξιωμένων μελών του συλλόγου σας.
Με εκτίμηση
Ευγενία Χρήστου
Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Υγείας και Περιθάλψης Χρυσής Αυγής

Κοινωνικό πρόγραμμα Χρυσής Αυγής “Γιατροί με σύνορα”


Η Χρυσή Αυγή έχει πολλάκις αποδείξει ότι είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που τηρεί στο ακέραιο τις δεσμεύσεις του. Σε λίγες μέρες το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής λαμβάνει νέα διάσταση με τη σύσταση των προαναγγελθέντων ''Γιατρών με Σύνορα''. Μετά τις διανομές τροφίμων, την Τράπεζα Αίματος και την Εργασία για Έλληνες, ακολουθεί το κοινωνικό έργο σε θέματα Υγείας και Περίθαλψης της Χρυσής Αυγής, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε Έλληνες!
Παρακαλούνται όσοι ιατροί επιθυμούν να συμβάλλουν στην προσπάθειά μας για την ανακούφιση του ελληνικού λαού, ιδιαιτέρως σε αυτή την περίοδο που ο τομέας της υγείας απoδομείται και η περίθαλψη αποψιλώνεται, να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Υγείας και Περίθαλψης της Χρυσής Αυγής, Ευγενία Χρήστου. Τηλέφωνο για γιατρούς: 6906920004, e-mail: eug.christou@gmail.com. 
Ο συμβουλευτικός σταθμός λειτουργεί με ραντεβού πρωινές ώρες 10:00 με 13:00. Παρακαλούνται όσοι χρήζουν βοηθείας να επικοινωνήσουν στοτηλέφωνο για το κοινό: 210-6985121, 210-6985171, 210-6985173, 210-6985175 (Δευτ. - Παρ. 9:00 με  15:00 )

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να πάψουν να καλλιεργούν εμφυλιοπολεμικό κλίμα για ψηφοθηρικούς λόγους

Η ΝΔ να αφήσει τις κλάψες και να συλλάβει άμεσα τους δολοφόνους της Μαρφίν. Αυτή παρέδωσε την χώρα στους αλήτες της αριστεράς τον Δεκέμβριο του 2008 με την ανυπαρξία της. Ο Σύριζα να πάψει να υποθάλπει τους κουκουλοφόρους και να καλλιεργεί εμφυλιοπολεμικό κλίμα εκμεταλλευόμενος την απώλεια ανθρωπίνων ζωών.

Το φορολογικό να χτυπήσει την πλουτοκρατία και τους διεφθαρμένους πολιτικούς και όχι τον φτωχό λαό

Άμεση άρση των άδικων φορολογικών βαρών από τα λαϊκά στρώματα που αιμορραγούν. Να χτυπηθεί η πλουτοκρατία και οι διεφθαρμένοι πολιτικοί που θησαυρίζουν εις βάρος των Ελλήνων. Οι μεγαλοκαρχαρίες που οφείλουν εκατομμύρια στο δημόσιο να πηγαίνουν στη φυλακή και όχι να συλλαμβάνονται εικονικά για λόγους εντυπωσιασμού.
Συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο - Τετάρτη 5/12 8 μμ - Ομιλητής: Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
"ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ"
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν σε ανοικτή εκδήλωση στα γραφεία της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής μετά την βομβιστική επίθεση.

Ακόμα ένα.... “Ζάππειο” από Σαμαρά

Οι αερολογίες Σαμαρά περί δίκαιου φορολογικού είναι αντιγραφή των ψευδών και ανεφάρμοστων υποσχέσεών του στο Ζάππειο. Στόχος της κυβέρνησης είναι η αφαίμαξη του λαού, την ώρα που μένουν απείραχτα τα προκλητικά προνόμια βουλευτών και κομμάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.