Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Μονοδρομήθηκαν 2,3 χιλιόμετρα της Παλαιάς Εθνικής Αθήνας Κορίνθου


Εξ αιτίας του έργου κατασκευής αποχέτευσης της Νέας Περάμου
πηγή: megara.org
Μονοδρομήθηκε σήμερα 22/1  έως 14 Απριλίου 2013 τμήμα της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθήνας Κορίνθου, στον άξονα μεταξύ Νέας Περάμου και Μεγάρων, απόστασης 2,3 χιλιομέτρων με κατεύθυνση προς την Αθήνα.
Η μονοδρόμηση, στα πλαίσια του έργου αποχέτευσης Νέας Περάμου, έγινε προκειμένου να διευκολυνθεί η κατασκευή τμήματος του κεντρικού διπλού αγωγού αποχέτευσης ο οποίος θα συνδέσει την Νέα Πέραμο με το εργοστάσιο του βιολογικού καθαρισμού στη θέση Σχινέα Πηγάδι.
Το σημείο υποχρεωτικής στροφής δεξιά, Κουλουριώτικο μονοπάτι, αμέσως μετά το πρατήριο καυσίμων
Το τμήμα το οποίο μονοδρομείται αρχίζει στην διασταύρωση Περάματος και τερματίζει στην συμβολή της ΠΕΟΑΚ με το Κουλουριώτικο Μονοπάτι, στην δυτική είσοδο της Νέας Περάμου.
Οι ρυθμίσεις είναι οι εξής:
  1. Παραμένει σε λειτουργία το ρεύμα το ρεύμα προς Αθήνα
  2. Όσοι κατευθύνονται από την Νέα Πέραμο προς τα Μέγαρα οδηγούνται υποχρεωτικά στην λεωφόρο Κουλουριώτικο Μονοπάτι, στροφή δεξιά, μέχρι την Ολυμπία Οδό (Νέα Εθνική)
  3. Αριστερά στην συμβολή με τον παράπλευρο δρόμο
  4. Είναι δυνατή
  • Η έξοδος  στην βιομηχανία Φάνη, με προορισμό την Λάκκα κλπ
  • Η έξοδος στον κόμβο της Ολυμπίας Οδού.
 Σε περίπτωση κατά την οποία προπορεύονται βαριά οχήματα οι οδηγοί πρέπει να υπολογίζουν δεκάλεπτη καθυστέρηση στο δρομολόγιό τους προς Μέγαρα
Με κατεύθυνση προς την Νέα Πέραμο, η σήμανση εισόδου σε μονόδρομο, η μείωση του ορίου ταχύτητας και η απαγόρευση προσπέρασης αρχίζει από την διασταύρωση της Λάκκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.