Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ενημέρωση από τη Χρυσή Αυγή


Τους πιάνουν (για τα κανάλια) και μετά τους αφήνουν...

Η ΝΔ στήνει θεαματικές παραστάσεις με τηλεοπτικά συνεργεία, "εκκενώνει" άδειες καταλήψεις και πουλάει παραμύθι στην κοινή γνώμη, την ώρα που οι ανακριτές αφήνουν ελεύθερους τους υπόπτους για τρομοκρατία. Δεν υπάρχει πολιτική βούληση για να σπάσει το απόστημα, που συχνά αποτελεί και άλλοθι για την κυβέρνηση του μνημονίου και της υποταγής.

Καρφώνει Παπανδρέου ο Διώτης

Η αιφνιδιαστική αναλαμπή Διώτη, που θυμήθηκε αίφνης ότι αντέγραψε το cd με τη λίστα, καρφώνει τον Παπανδρέου και τον στέλνει κατευθείαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Η μη υπερψήφιση της πρότασης παραπομπής του σε προανακριτική θα αποτελέσει επαίσχυντη πράξη συγκάλυψης και συνενοχής εκ μέρους του Σύριζα και της ΝΔ. 

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: ΟΧΙ στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας



Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε αρχικά στην φιλοσοφία που υπάρχει για την έξοδο της χώρας από την κρίση ότι για να ευημερούν οι άνθρωποι, πρέπει να ευημερούν οι αριθμοί. Συνοπτικά δήλωσε: "Αυτό δεν ισχύει, καθώς υπάρχουν πολλές χώρες όπου ευημερούν οι αριθμοί, αλλά δυστυχούν οι άνθρωποι. Η Νέα Δημοκρατία όταν υπεγράφη το πρώτο μνημόνιο είχε μια διαφορετική στάση, η οποία στην πορεία άλλαξε. Δυστυχώς, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Οι συνθήκες με τις οποίες προσπαθούν να δέσουν τα συμφέροντά τους οι δανειστές μας είναι πέραν πάσης λογικής. Ενώ έχουμε υπογράψει τρία μνημόνια, ζητούν κι αυτήν την ψηφοφορία. Ένας βουλευτής της ΝΔ είπε πως η ίδρυση νέων γραφείων από την Χρυσή Αυγή σημαίνει ότι έχουμε χορηγούς, Δεν μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου... Η Χρυσή Αυγή δεν είχε ποτέ κανέναν χορηγό, είναι το μοναδικό κόμμα που έχει ελεγχθεί από ορκωτούς λογιστές και συντηρείται από ανθρώπους που κάνουν θυσίες για τις Ιδέες τους και πληρώνουν από την τσέπη τους. Αυτό το κομματικό κράτος αδυνατεί το κατανοήσει. Πού πήγαν τα λεφτά των συντάξεων; Τι έγινε με το χρηματιστήριο; Με το σχέδιο του μνημονίου οδηγούμαστε σε αδιέξοδο. Για να σώσουμε τη χώρα φτάσαμε να ξεπουλάμε τα πάντα. Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει κάθε πράξη βίας και τρομοκρατίας. Υπάρχει πιθανότητα αύριο να μας χρεώσουν κάποια προβοκάτσια. Θα καταψηφίσουμε το πολυνομοσχέδιο. Σε ό,τι αφορά την Χρυσή Αυγή θα λέμε συνεχώς ΟΧΙ". 

Απάντηση στην συνέντευξη Σαμαρά στο “ΒΗΜΑ”

Η πραγματικότητα που βιώνει ο Έλληνας είναι σκληρή και δεν έχει καμία σχέση με τον φανταστικό κόσμο του κ. Σαμαρά. Για να παταχθεί η αριστερή τρομοκρατία χρειάζεται πολιτική βούληση και όχι επιχειρήσεις με τηλεοπτικά συνεργεία τύπου "Ξένιου Δία" και "Βίλα Αμαλία".  Αν ήθελε πραγματικά να πατάξει την διαφθορά ο κ. Σαμαράς δεν θα κάλυπτε το δίδυμο Παπανδρέου-Βενιζέλου και δεν θα εμπόδιζε τον οικονομικό έλεγχο σε όσους διετέλεσαν υπουργοί τις τελευταίες δεκαετίες και πλούτισαν με μαύρο χρήμα.

Επιθέσεις με γκαζάκια σε δημοσιογράφους

Η κυβέρνηση έχει αφήσει ελεύθερους δέκα αλήτες - πασίγνωστους στις Αρχές - να βάζουν γκαζάκια για να αποπροσανατολίζεται ο λαός από τα μείζονα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα. Η αριστερή τρομοκρατία και οι παράνομες καταλήψεις είναι προβλήματα που λύνονται εντός ολίγων ωρών, εάν υπάρχει πολιτική βούληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.