Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Παρέμβαση του Στάθη Παναγούλη


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μιλώντας, σήμερα, στη Βουλή, σε ερώτηση για τον Υποσιτισμό, την Ανεργία και τις Αυτοκτονίες, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ τόνισε: 
Μια ολόκληρη γενιά χάνεται, η νέα γενιά, η μόνη ελπίδα της Χώρας, ανέφερε χαρακτηριστικά, η οποία έχει χτυπηθεί αλύπητα από τις κυβερνήσεις των Μνημονίων.
Χαρακτήρισε τις κυβερνήσεις των Μνημονίων Κυβερνήσεις της Υποταγής και του Υποσιτισμού, υπεύθυνες για τη συντήρηση και τη διόγκωση της διαπλοκής αλλά και την εξαθλίωση της τρίτης ηλικίας.
Τόνισε, επίσης, ότι η Ελλάδα καταλαμβάνει την 13η θέση της παγκόσμιας ανεργίας σε σύνολο 184 χωρών.


Κάνοντας σφοδρή επίθεση στο οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης, είπε: «ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΦΕΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΑΓΑΤΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΝΑΖΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».

Σχολιάζοντας την είδηση κατάταξης της Χώρας μας στην 13η θέση της παγκόσμιας ανεργίας, σύμφωνα με τον Οργανισμό Παγκόσμιων Οικονομικών Δεδομένων (Trading Economics), είπε: «Ξεπεράσαμε ακόμα και το Μπουρούντι και τη Σουαζιλάνδη».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του χαρακτήρισε την Κυβέρνηση «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ».

Επίσης, είπε, ότι την Τρικομματική Κυβέρνηση του Μνημονίου στηρίζουν ορισμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί, κρύβοντας την αλήθεια από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Ανέφερε, επίσης, τι είπαν, τις τελευταίες ημέρες, ο Καθηγητής Κ. Μπεής: «ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ», ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μ. Χρυσοχοϊδής «ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ» καθώς, επίσης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ».

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Παναγούλης, αναφερόμενος στον Υφυπουργό Εργασίας, είπε: «Να παρακαλάτε να φύγετε ΤΩΡΑ με την ψήφο του Ελληνικού Λαού, παρά από την οργή του Λαού και πριν τελειώσετε οριστικά τον τόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.