Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕÏ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ


ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
              
Η ομάδα βόλεϊ «ΚΥΖΙΚΟΣ» της Νέας Περάμου ανακηρύχθηκε πανηγυρικά πρωταθλήτρια της περιόδου 2012-13 και ανήλθε στην Α2 κατηγορία.  Αυτό αποτελεί μια τεράστια επιτυχία για το βόλεϊ της Νέας Περάμου και ταυτόχρονα μία πολύ σημαντική διάκριση γενικώς για τον αθλητισμό του Δήμου Μεγαρέων ( Μέγαρα και Νέα Πέραμος ).
Το μεγάλο αυτό κατόρθωμα ούτε τυχαίο ήταν, μήτε και συγκυριακό. Ήταν αποτέλεσμα συλλογικής, κουραστικής, επίπονης και επίμονης προσπάθειας, που είχε μεγάλη διάρκεια. Εξάλλου είναι γνωστή σε όλους η μεγάλη παράδοση, που έχει η Νέα Πέραμος στο Βόλεϊ.
Ένα αθλητικό σωματείο, για να έχει καλή πορεία και θετικά αποτελέσματα, πρέπει να συνυπάρχουν σ’ αυτό τρεις προϋποθέσεις:

Πρώτον: Αθλητές με προσόντα και αγωνιστική ποιότητα, που να αγαπούν την ομάδα και να τα «δίνουν» όλα στους αγώνες.

Δεύτερο: Τεχνική ηγεσία με εμπειρία, γνώσεις, σωστή αντίληψη και μεράκι για τη δουλειά της.

Τρίτον: Διοίκηση με άτομα ανιδιοτελή, που να έχουν γνώση του αντικειμένου, διάθεση για προσφορά, να αφιερώνουν χρόνο και να «τρέχουν» ασταμάτητα.

Όμως, ικανή και αναγκαία συνθήκη, για να λειτουργήσουν και να αποδώσουν αυτές οι τρεις προϋποθέσεις, προκειμένου να παράγουν θετικό έργο, είναι να έχουν την κατάλληλη «χημεία» και να συνεργάζονται αρμονικά. Διότι και άριστες να είναι η καθεμιά, εάν δεν τα «βρίσκουν» μεταξύ τους, μπορεί το αποτέλεσμα να αποβεί ακόμα και αρνητικό.
Στον αθλητικό σύλλογο «ΚΥΖΙΚΟΣ» αυτή την περίοδο υπάρχουν άριστοι και ταλαντούχοι αθλητές, εμπνευσμένη και έμπειρη τεχνική ηγεσία και Διοικητικό Συμβούλιο ικανότατο, με πάθος, κέφι και μεράκι, που όλοι μαζί σε αγαστή συνεργασία, δουλεύοντας συντονισμένα και αρμονικά, κατάφεραν την μεγάλη αυτή επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της ανόδου της ομάδας βόλεϊ στην Α2 κατηγορία, που γιορτάστηκε δεόντως στον τελευταίο αγώνα, που έλαβε χώρα στο κλειστό στάδιο των Μεγάρων μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα και με την απονομή του σχετικού κυπέλλου και των μεταλλίων.

Αξίζουν πολλοί έπαινοι και θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της μεγάλης αυτής επιτυχίας: Στους πρωταγωνιστές των αγώνων, τους αθλητές. Στους καθοδηγητές, συντονιστές και δασκάλους αυτών, την τεχνική ομάδα. Και τέλος στον πρόεδρο και στα μέλη του ακούραστου διοικητικού συμβουλίου, που επέλυε, εν τω άμα, κάθε πρόβλημα των παραπάνω και που με τις άοκνες προσπάθειές του δημιούργησε το κατάλληλο κλίμα, για να έρθει η πολυπόθητη επιτυχία.
Ευχή και ελπίδα είναι η προσπάθεια αυτή με την βοήθεια όλων μας να συνεχισθεί, ώστε του χρόνου, να γιορτάσουμε την άνοδο στην Α1 κατηγορία.
Βέβαια ο ιστορικός σύλλογος «ΚΥΖΙΚΟΣ» εδικαιούτο, να γιορτάσει την μεγάλη αυτή επιτυχία στην έδρα του, δηλαδή στο κλειστό στάδιο της Νέας Περάμου, για να συμμετάσχουν στην μεγάλη αυτή χαρά όλοι οι φίλαθλοί του.
Δυστυχώς όμως και για λόγους, που ο καθένας καταλαβαίνει, ο Δήμος έχει αφήσει εδώ και μισό χρόνο περίπου, μισοτελειωμένο ένα μικρό έργο, όπως αυτό της αντικατάστασης του παρκέ του σταδίου της Νέας  Περάμου, γεγονός που το καθιστά ακατάλληλο για χρήση.

Γρηγόρης Σταμούλης
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.