Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Συναυλία στο Σκιρώνειο Μουσείο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το «ΣΚΙΡΩΝΕΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟ»  συνεχίζοντας την αδιάκοπη προσφορά του στον πολιτισμό, δίνει βήμα αυτή τη φορά στην μουσική.
Την ΚΥΡΙΑΚΗ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 και ώρα 20.30

Στο απαράμιλλου φυσικού κάλλους αμφιθέατρο  του «μουσείου» στην Κακιά Σκάλα  (50 Km Π.Ε.Ο.Α.Κ. στη Κινέττα), θα δοθεί συναυλία ποιοτικής ελληνικής μουσικής (Θεοδωράκης, Χατζηδάκης, Λοίζος κ.λ.π) ,  από το καταξιωμένο στο χώρο του Κορινθιακό μουσικό συγκρότημα «ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ».


Για όσους επισκέπτονται το μουσείο για πρώτη φορά, (αλλά βεβαίως και για τους θαυμαστές του) θα συνιστούσαμε να μην χάσουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σ΄ αυτό διαθέτοντας  μισή ως μία ώρα πριν την έναρξη της συναυλίας.

Σας περιμένουμε όλους με άνετα παπούτσια και                     
     ρούχα και πολλή διάθεση για μια αξέχαστη βραδιά.


Ο ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ είναι ένα Κορινθιακό συγκρότημα και ο δημιουργός του Δημήτρης Νικολάου είναι καθηγητής Μ. Εκπαίδευσης με 40ετή προϋπηρεσία σε μουσικές σκηνές (Στη μπουάτ ''Συντροφιά'' με τον Πάνο Τζαβέλα, στα ρεμπέτικα στέκια ''Μποέμισσα'' και ''Καϊξής'' της Αθήνας και από το 1989 που μετατέθηκε ως καθηγητής στην Κόρινθο με τον ΓΟΡΔΙΟ ΔΕΣΜΟ υπηρετεί όλο το φάσμα του Ελληνικού τραγουδιού. Έχουν παίξει σε Σερβία, Ιταλία, σε φεστιβάλ νεολαιών και σε Αθηναϊκές μουσικές σκηνές (''Συρμός'', ''Χαμάμ'', ''Σκιά του φεγγαριού'', Αισώπου μύθοι, Αυλαία). Ο Δημήτρης Νικολάου από το 1997 συνεργάζεται με Κορινθιακά Θεατρικά Σχήματα, γράφοντας τη μουσική τους.  Έχουν  εκδοθεί  σε CDs ολοκληρωμένες δημιουργίες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.