Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Δικαιώθηκε ο Βύζας στην ένσταση κατά Πανηλειακού


Η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League έκανε δεκτή την ένσταση που είχαν καταθέσει η ΠΑΕ ΒΥΖΑΣκατά του Πανηλειακού για αντικανονική συμμετοχή του Δημήτρη Μαρτίνου στο μεταξύ τους ματς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. 
Έτσι, ο Βύζας παίρνει το παιχνίδι στα χαρτιά με τέρματα 3-0 υπέρ του, ενώ από τον Πανηλειακό αφαιρούνται οι βαθμοί της νίκης και τιμωρείται και με πρόστιμο. 
Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει: 
«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, δέχθηκε την υπό κρίση 30-9-2013 ένσταση της ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ. Κατακύρωσε τον αγώνα της 27-9-2013, για το πρωτάθλημα FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ – ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ με τέρματα 3-0 υπέρ της ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ.
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ. Διέταξε την κατάπτωση του καταβληθέντος παραβόλου υπέρ της ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (ένσταση αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ)».

Μετά τα νέα δεδομένα ο Βύζας φτάνει τους 6 βαθμούς και ανεβαίνει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας της Football League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.