Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Τα έγγραφα καίνε τον κ. Μαρινάκη για τον Ηρόδωρο

Είναι προφανές, ότι ο απερχόμενος δήμαρχος Μαρινάκης ευρίσκεται υπό συνθήκες πανικού, επειδή η περίοδος της δημαρχιακής του αλαζονείας και αδιαφάνειας πλησιάζει στο τέλος της.
Αυτό αποτελεί ίσως και την εξήγηση για τον ατελείωτο επικοινωνιακό κατήφορο του απερχόμενου δημάρχου, ιδιαίτερα προς την ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, που αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη δημοτική αρχή.


Τι να πρωτοσχολιάσει άραγε κάποιος από τα μακροσκελή Δελτία Τύπου της  δημαρχιακής προπαγάνδας; Τις ύβρεις, τα ψεύδη, την λάσπη, τις διαστρεβλώσεις, τον αποπροσανατολισμό; Ή μήπως τα εικονικά έργα, τα αόριστα εκατομμύρια που πηγαινοέρχονται, τον ιδιοτελή σφετερισμό των επιτυχιών των προηγουμένων διοικήσεων ή άλλων Φορέων και τις επεξεργασμένες "μισές αλήθειες", που είναι χειρότερες από τα μεγαλύτερα ψέματα; 
Όλα αυτά είναι άρρωστες καταστάσεις, που δεν τις άντεξαν ακόμη και τα πλέον ικανά, αξιόλογα και  δημοφιλή στελέχη του δημάρχου Μαρινάκη. Διότι ουδέποτε άλλοτε στην ιστορία του τόπου μας παραιτήθηκαν δύο αντιδήμαρχοι, ένας πρόεδρος Δημοτικού Νομικού Προσώπου, ένας πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής και πολλά άλλα κορυφαία στελέχη της συμπολίτευσης, με βαριές καταγγελίες και κατηγορίες κατά του δημάρχου και των παρατρεχάμενών του. Αυτό από μόνο του, ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!!
Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ως δύναμη ευθύνης στρατευμένη στο συμφέρον του τόπου, αντιπαρέρχεται τις αναίτιες και υβριστικές επιθέσεις και όπως πάντα, επικοινωνεί με αλήθειες, έγγραφα και τεκμήρια!
Αφού λοιπόν ο απερχόμενος δήμαρχος και οι άνθρωποί του ισχυρίζονται, ότι το σκάνδαλο με το ταμειακό έλλειμμα στον Ηρόδωρο δεν υπήρξε και ότι δεν είχαν παραλάβει την έγγραφη καταγγελία της κας Μαυροειδή, δίνουμε στην δημοσιότητα δύο ακόμη επίσημα έγγραφα (με σφραγίδες και αριθμούς πρωτοκόλλου όπως ζητήθηκε), τα οποία υπογράφουν δημοτικοί υπάλληλοι και  τα οποία αποδεικνύουν:
α)  ότι το ταμειακό έλλειμμα υπήρχε, 
β) ότι ο Δήμαρχος Μαρινάκης γνώριζε το περιεχόμενο και την ουσία του σκανδάλου, αλλά το κρατούσε κρυφό από το Δημοτικό Συμβούλιο και τον Λαό...
Η αλήθεια είναι μία, και αποδεικνύεται με έγγραφα και όχι με λόγια του αέρα. Τα σκάνδαλα δεν καλύπτονται με επικοινωνιακά τερτίπια. Άλλωστε, οι πολίτες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου έχουν και μνήμη και κρίση και θα το αποδείξουν πολύ σύντομα!
Εκ του Γραφείου Τύπου της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

(ακολουθούν τα έγγραφα)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.