Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Ευχαριστήριο ΚΟΥΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

 Η πιο επιτυχημένη από άποψη συμμετοχής και προσέλευσης αιμοδοτών, ήταν η 9η εθελοντική αιμοδοσία που έλαβε χώρα στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014.
 Από τις 9 το πρωί και για πάνω από έξι ώρες μέλη της εθελοντικής μας ομάδας, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» υποδεχόταν τους αιμοδότες που κατέκλυσαν πρωτοφανώς τον ισόγειο χώρο του Κέντρου Υγείας.


 Άξια αναφοράς είναι η υπομονή που επέδειξαν οι προσερχόμενοι στην σχετικά μακρόχρονη αναμονή, γεγονός που πηγάζει από την αγάπη και την διάθεση για άμεση προσφορά στον συνάνθρωπο.
 Η γραμματεία υποδέχτηκε και κατέγραψε πάνω από 90 άτομα, ενώ περισυλλέγησαν 60 φιάλες αίματος. Παράλληλα μπορούσαν - όσοι το επιθυμούσαν - να δώσουν μικρή ποσότητα αίματος προκειμένου να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.  Έτσι, 13 εθελοντές καταχωρήθηκαν στο αρχείο του Εθνικού Μητρώου Δοτών Μυελού των Οστών και από εκεί, στην Παγκόσμια Δεξαμενή.
  Το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του Κούρου  νιώθουμε υπερήφανοι για την επιτυχία αυτή και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με τρόπο αυξητικό  τις δράσεις μας γύρω από την αιμοδοσία, προσπαθώντας αφ’ ενός να πολλαπλασιάσουμε τις αιμοδοσίες, αφ’ ετέρου να διαδώσουμε την ιδέα της προσφοράς αίματος και των παραγώγων του στην κοινωνία.
 Μετά το πέρας του καλοκαιριού θα πραγματοποιηθεί η 10η εθελοντική αιμοδοσία. Με το μήνυμα «η αιμοδοσία είναι η κορυφαία και πιο καθαρή μορφή εθελοντισμού» ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τότε και ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι με υγεία, ευχάριστες ειδήσεις και φυσικά… χωρίς πυρκαγιές!


ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.