Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ BOXE SAVATE ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ


Η Ελληνική Ομοσπονδία Boxe Savate σε συνεργασία με τους προπονητές  Κούρσο Μελέτη και Στρατούρη Χρήστο πραγματοποίησαν δύο πολύ εντυπωσιακές και μεγάλες διοργανώσεις στο κλειστό γυμναστήριο Μεγάρων.




Το Σάββατο 31 Μαΐου στις 8:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκαν επίλεκτοι αγώνες με super fight τον αγώνα διεκδίκησης ζώνης στα -85 κιλά με τον αθλητή του Σ.Γ. Μεγάρων Μπλάνα Μάριο, ο οποίος εντυπωσίασε με την εμφάνιση του πάνω στο ρινγκ. Στον αγώνα που όλοι περίμεναν να δουν, ο Μάριος Μπλάνας άρχισε πολύ δυναμικά και επιθετικά, καταφέρνοντας πολλά χτυπήματα στον αντίπαλο του, αλλά μετά από λίγο είχε την ατυχία να τραυματιστεί στο φρύδι του, με αποτέλεσμα να διακόψει για λίγο ο διαιτητής, ώστε να τον δει ο γιατρός. Μετά από ένα λεπτό, αφού ο γιατρός έκρινε ότι μπορεί να συνεχίσει, οι δύο αθλητές ήταν έτοιμοι να αποδείξουν ποιος θα επικρατήσει. Ενώ λοιπόν, όλοι περίμεναν μία αμυντική στάση από το Μάριο εξαιτίας του επικίνδυνου τραυματισμού του, όχι μόνο αυτό δεν τον εμπόδισε, αλλά του έδωσε το ψυχικό σθένος και το πείσμα να μπει δυναμικά με συνεχείς και δυνατές επιθέσεις. Το αποτέλεσμα αυτής της εκπληκτικής προσπάθειας ήταν να λήξει ο αγώνας στον πρώτο γύρο, ρίχνοντας τον αντίπαλό του νοκ άουτ και συνεπώς κατακτώντας επάξια τη ζώνη στην κατηγορία του.

Όλοι όσοι παραβρέθηκαν στο στάδιο παρακολούθησαν ένα μοναδικό θέαμα, αποθεώνοντας τον αθλητή του Σ.Γ. Μεγάρων και χειροκροτώντας τους υπόλοιπους αθλητές, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. 



Οι προπονητές Κούρσος Μελέτης και Στρατούρης Χρήστος ευχαριστούν τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Boxe Savate, κύριο Κάκο Χρήστο, για τη συνεργασία του, καθώς επίσης και τους χορηγούς των δύο διοργανώσεων οι οποίοι είναι:
Del Sol café bar, Stemalumin πόρτες – παράθυρα αλουμινίου – Μαρκόπουλος Κώστας, ΑΞΙΑ Α.Ε. ασφαλιστικό γραφείο Νομικού Ελίνα, Οπτικά Μιχάλαρος, Megara Sports Club, Εκκλησιαστικά είδη Γιώργος και Μάρθα Μπισταράκη, Βιβλιοχαρτοπωλείο Σάλτας, Παπανικόλας Ανδ. Λάμπρος - Υπηρεσίες Λογιστικής & Χρηματοοικονομικών Συμβούλων, Βιβλιοχαρτοπωλείο Johnny’s, Active Sport, ACS Μεγάρων, ΑVIN ΧΡ. Και Ιερ. Καραγιώργος και ΣΙΑ Ο.Ε., καθώς και το διαδικτυακό κανάλι MegaraTV που κάλυψε όλη τη διοργάνωση με επαγγελματισμό και ποιότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.