Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΘΕΟΓΝΙΣ στο Ηρώδειο

Το γκαλά όπερας για την Ακαδημία Λυρικής Τέχνης «Μαρία Κάλλας» θα παρακολουθήσουν τα μέλη και οι φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Θέογνις.
Η καλλιτεχνική παράσταση πραγματοποιείται στο Ωδείο Ηρώδου του Αττική την Κυριακή 21/9/2014 και διοργανώνεται οργανωμένη μετάβαση με πούλμαν.
Τιμές εισιτηρίου (συμπ. Μεταφορικά)
Άνω διάζωμα: €22 (φοιτητικά €20)
Γ’ Ζώνη: €32 (φοιτητικά €22)
Πληροφορίες: Γεωργία 6936701384, Αργυρώ 6938060614


Πρόκειται για μια μοναδική εκδήλωση – γκαλά όπερας – όπου έλληνες και ξένοι διεθνείς τραγουδιστές ενώνουν τις φωνές τους για να τιμήσουν την απόλυτη πριμαντόνα, την ανεπανάληπτη Μαρία Κάλλας.
Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με την Εταιρία για το Κτήριο της Όπερας και την Ακαδημία Λυρικής Τέχνης Μαρία Κάλλας.
Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την εκπόνηση μελέτης και τις εργασίες επισκευής και αποκατάστασης του ιστορικού κτηρίου της Πατησίων 61, όπου έζησε στα νεανικά της χρόνια η Μαρία Κάλλας και το οποίο πρόκειται να στεγάσει την Ακαδημία Λυρικής Τέχνης Μαρία Κάλλας.
Την ορχήστρα διευθύνει ο Λουκάς Καρυτινός, ενώ τις διασημότερες άριες και ντουέτι του διεθνούς ρεπερτορίου θα ερμηνεύσουν οι:  Άρης Αργύρης, Αντρές Βεραμέντι, Δήμητρα Θεοδοσίου, Ντανιέλα Ντεσσί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.