Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015

Σταμούλης απαντά σε Μπερδελή

Τα ψέματα και τα κτυπήματα κάτω από τη μέση, σας εκθέτουν ανεπανόρθωτα κ. Μπερδελή
Η συνεχιζόμενη τακτική ορισμένων κύκλων της αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα του κ. Μπερδελή και της επικοινωνιακής του ομάδας, οι οποίοι μονίμως επιτίθενται στη Δημοτική Αρχή αναίτια και με μοναδικό σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων, έχει ήδη αγγίξει τα όρια του παραλόγου.
Τελευταίο συμβάν αποτελεί η ανυπόστατη καταγγελία του κ. Μπερδελή, για δήθεν μη τήρηση της νομιμότητας όσον αφορά στην τοποθέτηση καμερών στο Δημαρχείο, επειδή δεν υπάρχει ακόμη πινακίδα, που να ενημερώνει, ότι ο χώρος βιντεοσκοπείται.
Φυσικά πρόκειται για μια καταγέλαστη και υποκριτική καταγγελία, η οποία στρεβλώνει απολύτως την πραγματικότητα.


Διότι η τοποθέτηση συστήματος ασφαλείας στο Δημαρχείο, που τόσα χρόνια ήταν απροστάτευτο, αποτελεί εργασία σε εξέλιξη, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ και βεβαίως είναι προγραμματισμένες και θα τηρηθούν ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, πριν ο χώρος αρχίσει να βιντεοσκοπείται.
Όμως είναι απορίας άξιον, πως ο κ. Μπερδελής, ένας επαγγελματίας με ειδική γνώση σε τεχνικές εργασίες, προέβη στην κενή περιεχομένου καταγγελία του χωρίς προηγουμένως να πράξει το αυτονόητο, δηλαδή να ρωτήσει αν ήδη λειτουργεί ή όχι το νέο σύστημα ασφαλείας στο Δημαρχείο;
Πρόκειται απλά για ένα παιδαριώδες λάθος, ή για μια ακόμη εσκεμμένη προσπάθεια παραπληροφόρησης από τον κ. Μπερδελή και τον γνωστό περίγυρο του;
Όποια και αν είναι η απάντηση, το σίγουρο είναι ότι ο κ. Μπερδελής και η επικοινωνιακή του ομάδα, με τα συνεχή ψέματα και τα κτυπήματα κάτω από τη μέση, που χρησιμοποιούν κατά της Δημοτικής Αρχής, εκτίθενται ανεπανόρθωτα στην κοινή γνώμη.
Η οποία κοινή γνώμη έχει και μνήμη και κρίση.

Εκ του Γραφείου Τύπου της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.