Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Με ποιον νέο πρόεδρο αποκτά μεγάλη δυναμική το ΠΑΣΟΚ! Τι έδειξε η μεγάλη ηλεκτρονική σφυγμομέτρηση

Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα από την ηλεκτρονική σφυγμομέτρηση του .logiastarata.gr με ερώτημα "ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ"
Στις πιθανές απαντήσεις μπήκαν όλα τα ονόματα που έχουν ακουστεί ως πιθανοί διάδοχοι του Ευ.Βενιζέλου στην ηγεσία του κινήματος , αλλά και το ενδεχόμενο παραμονής του.

Στην ηλεκτρονική ψηφοφορία συμμετείχαν 6225 αναγνώστες και από τα αποτελέσματα προκύπτει ότι το μόνο πρόσωπο, αυτή τη στιγμή που θα μπορούσε να δώσει νέα δυναμική στο ΠΑΣΟΚ είναι η ευρωβουλευτής κ.Εύα Καϊλή καθώς ψηφίστηκε πρώτη με 25% και μεγάλη διαφορά από όλους τους υπολοίπους. Αξιοσημείωτο ότι η ίδια η κ.Καϊλή δεν έχει δημοσιοποιήσει ενδιαφέρον για να θέσει υποψηφιότητα.

 Αντίθετα η κ.Φώφη Γεννηματά και ο κ.Ανδρέας Λοβέρδος που έχουν εκφράσει τέτοιο ενδιαφέρον έλαβαν 14% και 11% αντίστοιχα, δηλαδή και οι δύο μαζί όσο η Εύα Καϊλή.
Στο 11% μάλιστα ψηφίστηκε και η παραμονή στην ηγεσία του κ.Βενιζέλου.
Τα υπόλοιπα στελέχη της νέας γενιάς του ΠΑΣΟΚ δεν φαίνεται να κάνουν γκελ για αρχηγοί στον κόσμο καθώς βρίσκονται σε μονοψήφια ποσοστά με τον ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη στο 7% , τον Κυριάκο Πιερρακάκη στο 5% ενώ ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είναι στο 4% όσο περίπου και το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κ.Κώστας Σκανδαλίδης που θα μπορούσε να παίξει ρόλο μεταβατικού προέδρου.
Τέλος ανύπαρκτη η δυναμική με μόλις 2% του πρώην δελφίνου, υπουργού και βουλευτή κ.Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που στο παρελθόν είχε μεγάλες φιλοδοξίες
Χαρακτηριστικό πάντως ότι η Εύα Καϊλή είναι το μόνο στέλεχος που δίνει προοπτική είναι το γεγονός ότι στη δεύτερη θέση με 15% είναι το γενικό ενδεχόμενο κάποιου άλλου προσώπου εκτός αυτών που μπήκαν στη σφυγμομέτρηση.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα (τα ποσοστά έχουν στρογγυλοποιηθεί)


ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ 1,544 25% 


ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ 875 14%


ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ 708 11% 


ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ 456 7%


ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ 335 5% 


ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ 272 4% 


ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ 249 4% 


ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ 154  2%


ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΕΥ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ 697  11%


ΑΛΛΟΣ/ΑΛΛΗ 935 15% 


ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 6,225

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.