Κυριακή 4 Απριλίου 2010

Άρχισαν τα όργανα των αντιδράσεων για τον Καλλικράτη

Η διαρροή στον έντυπο τύπο του χωροταξικού του σχεδίου Καλλικράτης έφερε τα πάνω κάτω σε πολλές τοπικές Κοινωνίες ιδιαίτερα σε δήμους της Αττικής και ήδη τα πρώτα αεροπανό κάνουν σιγά σιγά την εμφάνιση τους.


Στον δήμο Ελληνικού άρχισαν να τοποθετούνται σε κεντρικές αρτηρίες ενώ από Τρίτη του Πάσχα αρχίζουν & άλλη δήμοι να ξεσηκώνουν τις τοπικές κοινωνίες κατά των συνενώσεων των ΟΤΑ.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από Τρίτη ξεσηκώνονται οι δημότες των δήμων Αγ.Ι.Ρέντη, Θρακομακεδόνων καθώς και πάρα πολλοί ακόμα.
Στην επαρχία στο αντάρτικο βγαίνουν από τον νομό Λακωνίας οι δήμοι Κροκεών, Σμύνους & Μολάων & από Αρκαδία, δήμοι Τυρού, Βαλτετσίου & Φαλαισίας.
Το σχέδιο Καλλικράτης γίνετε με την τακτική του προχωράμε και βλέπουμε χωρείς να έχει γίνει γνωστό το που θα βρεθούν τα χρήματα που απαιτούνται, και οι συνενώσεις γίνονται με κομματικά κριτήρια για να φτιαχτούν πράσινα προπύργια ενόψει δημοτικών εκλογών.

πηγή: dimotikosafari.blogspot.com

ΣΧΟΛΙΑ:  Να δείτε οτι στην περιοχή μας θα αρχίσουν σύντομα οι αντιδράσεις στο Μεγάλο Πεύκο, στις οποίες συμπαραστάτες θα είναι οι συνδυασμοί της αντιπολίτευσης των Μεγάρων.
Βλέπεις η εφαρμογή του σχεδίου "Καλλικράτης" τους αποδυναμώνει ουσιαστικά, οπότε σου λέει να χάσουμε την ευκαιρία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.