Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Ένας πολίτης γράφει για το δημοσίευμα του κ. ΘΑΝ. ΔΡΕΝΗ

Διαβάζω σήμερα στην Ενημέρωση την δήλωση του προέδρου της τοπικής της ΝΔ και αγανακτώ.

Είναι δυνατόν κύριε πρόεδρε να προσπαθείς να δουλέψεις τον κόσμο με τέτοιες δηλώσεις; Το ξέρουν στην Ρηγίλλης ?
Είστε πρόεδρος της τοπικής της ΝΔ και μιλάτε για ανεξαρτησία , και αδέσμευτους συνδυασμούς ; Εσείς ο εκπρόσωπος του κόμματος ;
Και εκτός των άλλων μας λέτε και ανακρίβειες. Ότι δηλαδή οι δυο τοπικές ομόφωνα με 22 άτομα συμφωνήσατε να υποστηριχτεί ο κύριος Μαρινάκης από την ΝΔ.
Είστε σίγουρος ότι η απόφαση ήταν ομόφωνη ; Απ ότι γνωρίζω πάρθηκε όχι ομόφωνα και όχι από 22 άτομα και μάλιστα από τις προηγούμενες διοικήσεις των τοπικών επιτροπών λίγες μέρες πριν λήξει η θητεία τους ! !
Επίσης μιλάτε για το ότι αγωνιζόσαστε η παράταξη να κατέβει ενωμένη γιατί μόνο έτσι μπορεί να υπάρξει νικηφόρα πορεία.
Αυτό είναι που εξάγγειλε ο πρόεδρος σας, ο κύριος Σαμαράς, όταν έλεγε ότι η ΝΔ δεν θα δώσει επίσημα το χρίσμα σε κανένα υποψήφιο θέλοντας να συμβάλει στην ανεξαρτησία των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών και στην σωστή αυτοδιοικητική αλλαγή που επέρχεται με τον Καλλικράτη στην χώρα μας ;
Λέτε επίσης παρακάτω ότι ο αγώνας πρέπει να είναι κοινός και ολομέτωπος την δεύτερη Κυριακή και να μην προκαλεί ο κύριος Μπράβος ούτε να σπέρνει ζιζάνια γιατί ο Μεγαρικός λαός μας θέλει όλους μαζί. Κάνετε λάθος κύριε πρόεδρε ..
Το κομματικό ΠΑΣΟΚ θέλει τον Στρατιώτη , η κομματική ΝΔ τον Μαρινάκη και ο Μεγαρικός Λαός τον ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ...
Και τέλος πάντων αποφασίστε να στηρίξετε τον χρισμένο σας στηρίζοντας τον σε όλα τα επίπεδα σαν κομματικό και μην προσπαθείτε να τον περνάτε σαν ανεξάρτητο γιατί ο κόσμος έχει ξυπνήσει και δεν μπορεί κανείς να τον κοροϊδεύει.


Ένας συνειδητοποιημένος πολίτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.