Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ “ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ”

     
           Αγαπητέ ( ή ) ...............................................

Πριν λίγους μήνες, όλοι μαζί ιδρύσαμε την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, την μοναδική Ανεξάρτητη και Υπερκομματική Δημοτική Παράταξη στον Δήμο Μεγαρέων, με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, την πρόοδο και την ανάπτυξη της περιοχής μας.
            Στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές, όλοι οι φίλοι και τα στελέχη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ δώσαμε ένα μεγάλο αγώνα, για να αλλάξουμε προς το καλύτερο την Δημοτική Αρχή, και να την καταστήσουμε ανεξάρτητη από κομματικά, οικονομικά και άλλα συμφέροντα.
            Τον αγώνα αυτό τον δώσαμε με αντιπάλους τέσσερεις πανίσχυρους, οργανωτικά και οικονομικά, κομματικούς μηχανισμούς. Μοναδικά μας όπλα ήσαν το όραμα για την πρόοδο της περιοχής μας, η ανιδιοτελής διάθεση προσφοράς, το ήθος,  η εντιμότητα, η εργατικότητα, οι δυνατότητες και οι ικανότητες.
Αγωνιστήκαμε με ευπρέπεια, χωρίς μεθοδεύσεις, χωρίς συμβιβασμούς, χωρίς υποχωρήσεις, χωρίς απειλές, χωρίς εκβιασμούς, χωρίς εξαγορά συνειδήσεων και ψήφων, πιστοί στις αρχές και στις αξίες, που όλοι μαζί συμφωνήσαμε κατά την ίδρυση της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ.
            Στις προσπάθειες όλων μας, σημαντικότατη ήταν και η δική σου, προσωπική συνεισφορά, με τον υπέροχο αγώνα, που έκανες, ως στέλεχος και ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Για την πολύτιμη αυτή συνεισφορά σου, σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, και εκφράζω την ειλικρινή μου εκτίμηση, αγάπη και συμπάθεια προς το πρόσωπό σου.
            Τώρα, που οι δημοτικές εκλογές ολοκληρώθηκαν, όλοι μαζί πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα, που ξεκινήσαμε,  από την θέση πλέον και τον ρόλο της αντιπολίτευσης, που μας ανέθεσαν οι πολίτες, με την ψήφο τους,  για να πάνε μπροστά τα Μέγαρα και η Νέα Πέραμος.
Στις επάλξεις αυτού του  αγώνα είναι απαραίτητη και η δική σου παρουσία, η δική σου συμμετοχή και συνεισφορά, κάτι που είμαι βέβαιος, ότι θα συνεχίσεις να προσφέρεις στον τόπο, με προθυμία, συνέπεια και υπευθυνότητα, όπως μέχρι τώρα.
           Παραμένουμε λοιπόν όλοι σε εγρήγορση και πολύ σύντομα θα συναντηθούμε, για να προσδιορίσουμε τα επόμενα βήματά μας, που ως σκοπό θα έχουν πάντα την πρόοδο των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, μέσα από μια Δημοτική Αρχή ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη, που θα ενδιαφέρεται πραγματικά για τον τόπο και την ευημερία των κατοίκων.
                                                                                    Μέγαρα 15 Νοεμβρίου 2010
                                                                              
                                                                               Με αγάπη και εκτίμηση

                                                                              Γρηγόρης Σταμούλης
                                                                              Δημοτικός Σύμβουλος
                                                                      Επικεφαλής ΕΝΩΣΗΣ  ΠΟΛΙΤΩΝ



                                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.