Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Η ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ

Μάλλον αυτή η φράση χαρακτηρίζει το ξεκαθάρισμα και την επαναφορά στην προτέρα κατάσταση στο πιο πολυσυζητημένο chat box της πόλης.

Ο διαχειριστής του megara today κ. Πέτρος Λουκάς μετά τις εκλογές απελεύθερωσε την δημοσίευση μηνυμάτων στο κουτί διαλόγου που βρίσκεται στην αρχή της ιστοσελίδας του. Αυτή όμως η ελευθερία έδωσε χώρο για αντιπαράθεση μεταξύ συμπολιτών μας (προφανώς) η οποία μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο κορυφώθηκε. Στο ξεκίνημα της τρέχουσας εβδομάδας ο κ. Λουκάς διέγραψε όλα τα μυνήματα και επανέφερε την ελεγχόμενη δημοσίευση. Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι λογοκρίνει. Όλα όσα γράφονται αναρτώνται κανονικά και χωρίς έλεγχο, πρώτα όμως πρέπει ο αναγνώστης να αιτηθεί την είσοδό του.
Είχαμε επισημάνει κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ότι στο συγκεκριμένο κουτί διαλόγου δεν ύπηρχαν κανόνες λειτουργίας. Λίγο αργότερα ο κ. Λουκάς καθιέρωσε την συνδρομή και αυτό ήταν προς τιμή του. Μετεκλογικά θεώρησε ότι τα πνεύματα είχαν καταλαγιάσει και το απελευθέρωσε. Όμως η πραγματικότητα είναι άλλη! Αποδείχθηκε ότι πέντε μήνες μετά την εκλογική μάχη πολλοί συμπολίτες μας έχουν πολλά να πουν και ψάχνουν τρόπο να τα εκφράσουν.
Ο κ. Λουκάς ενήργησε πολύ σοφά προστατεύοντας τους αναγνώστες του και κυρίως τον εαυτό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.