Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ στo ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΕΠΙΚΑΙΡΑ"


Τα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ" αποκαλύπτουν άκρως απόρρητο έγγραφο και ξεδιπλώνουν το σχέδιο "Πυθία"...
Σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με την κωδική ονομασία «Πυθία 1», το οποίο φέρεται να εκπονήθηκε από «συμμαχικές μυστικές υπηρεσίες» και να ανατέθηκε σε τουλάχιστον είκοσι Έλληνες συνεργάτες τους, που «δεν ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο», αποκαλύπτουν τα «Επίκαιρα».
Άκρως απόρρητο έγγραφο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), με την κωδική ονομασία «Ειδικό Δελτίο Ενημέρωσης» (Νο 219/5 Φεβρουαρίου 2009), ενημέρωνε την τότε κυβέρνηση Καραμανλή ότι η υπηρεσία έλαβε γνώση από την FSB, δηλαδή τη Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας, πως μία «ομάδα Εργασίας» της, που αποτελούνταν από δεκαεννέα άτομα, εντόπισε και αποκάλυψε σχέδιο επίθεσης σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού, «με σκοπό την αναβολή ή τη ματαίωση της ενεργειακής πολιτικής της χώρας». 
Μεταξύ άλλων το έγγραφο αναφέρει:
«... Αναφορικά με την γενιά τρομοκρατών στην Ελλάδα εκτιμήθηκε ότι είναι πλήρως ελεγχόμενη απο τις Δυτικές Υπηρεσίες. Είναι ειδικοί σε ληστείες, απαγωγές(τρεις ομάδες) και το Αντάρτικο πόλεων(τέσσερις ομάδες). Επιπρόσθετα θεωρούνται άριστοι χειριστές όπλων και μέσων μετακίνησης, ενώ λειτουργόυν διαθέτοντας πάντα σχέδιο διαφυγής. Πιθανολογείται ότι οι χώροι απόκρυψης τους βρίσκονται σις περιοχές Γκύζη, Χαλανδρίου, Αγίας Παρασκευής και Μεγάρων για την Αττική....»
Πηγή: Περιοδικό "Επίκαιρα", τεύχος 87, Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.