Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Δ. Βόλου: 700.000 € για αυθαίρετες κατασκευές στην παραλία

 
Έως την Παρασκευή πρέπει να απομακρύνουν τις αυθαίρετες κατασκευές που έχουν αναπτύξει στα καταστήματα της παραλίας του Βόλου οι ιδιοκτήτες τους.
Σημειώνεται ότι σε επτά τουλάχιστον περιπτώσεις, που χαρακτηρίζονται «κραυγαλέες» τα πρόστιμα που θα επιβληθούν στο τέλος της εβδομάδας ανέρχονται σε 100.000 ευρώ για κάθε επιχειρηματία, ενώ σήμερα αναμένεται να γίνει συνάντηση του αντιδημάρχου Πολεοδομίας με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εστίασης και Διασκέδασης.

Στα Μέγαρα κάποιοι κοιμούνται ή θέλουν να κάνουν τον κοιμισμένο;
Εκτός κι αν προσπαθούν να μας περάσουν το μήνυμα οτι εδώ είναι μια άλλη Ελλάδα, εδώ που δεν ισχύουν οι ίδιοι Νόμοι ή δεν εφαρμόζονται απο τις αρμόδιες δημοτικές και άλλες υπηρεσίες.
Όλα αυτά φυσικά με την ανέχεια (δεν θέλουμε να πιστεύουμε κάτι άλλο) των προϊσταμένων πολιτικών αρχών.

Έπεσε στο λάκκο που έστησε για τους άλλους
Αξίζει να αναφερθεί ότι όλα άρχισαν όταν ιδιοκτήτης επιχείρησης κατήγγειλε συναδέλφους του και η πολεοδομία προχώρησε σε αυτοψίες. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο επιχειρηματίας που κατήγγειλε τις αυθαιρεσίες ήταν και ο πρώτος που περιλήφθηκε στη λίστα των αυθαιρετούντων. Υπενθυμίζεται ότι η πολεοδομία είχε επισημάνει από τον Ιούνιο την ανάγκη απομάκρυνσης των κατασκευών, ενώ υπήρξε και εισαγγελική παρέμβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.