Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Επίσκεψη του δημάρχου σε κατεστραμμένη οικία


Την οικογένεια του συμπολίτη μας κ. Μπάμπη Καρδάτου επισκέφθηκε ο δήμαρχος κ. Ιωάννης Μαρινάκης μετά την έκρηξη υγραερίου η οποία κατέστρεψε ολοκληρωτικά το ισόγειο του σπιτιού τους το οποίο βρίσκεται στην οδό Έλλης, στην νότια πλευρά του λόφου Αγίου Δημητρίου.
Το γεγονός της έκρηξης συνέβη νωρίς το πρωί, 05:30, της 17ης Αυγούστου ενώ η πενταμελής οικογένεια, οι γονείς και τα 3 παιδιά κοιμούνταν στον πρώτο όροφο.


Ο δήμαρχος, με την ευαισθησία η οποία τον διακρίνει σε θέματα ανθρωπιστικής φύσης, συνομίλησε με μέλη της οικογένειας και εξέφρασε την συμπαράστασή του.


Στην συνάντηση παρευρίσκονταν ο συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης κ. Βασίλειος Κουβάς και ο αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Ζάλης.
Συνομίλησαν με την σύζυγο Βαρβάρα, και την κόρη Βιβή η οποία είναι μαθήτρια της Γ’ τάξης λυκείου καθώς και με άλλα μέλη της οικογένειας και πληροφορήθηκαν για τις λεπτομέρειες του περιστατικού.

Τα μέλη της οικογένειας αντιμετωπίζουν το περιστατικό με ψυχραιμία και αξιοπρέπεια και ευχαριστούν τον Θεό για το γεγονός ότι δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα. Είναι βέβαιοι ότι θα καταφέρουν να αντιμετωπίσουν τις υλικές ζημιές και ζητούν την ηθική συμπαράσταση της δημοτικής αρχής.

Ο κ. δήμαρχος εξέφρασε την συμπαράστασή του και υποσχέθηκε ότι ο δήμος θα συμμετέχει στην επισκευή του σπιτιού με προσφορά οικοδομικών υλικών και οικοδομικού εξοπλισμού.

Η οικογένεια Καρδάτου αποτελείται από τους 2 γονείς και 3 ανήλικα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.