Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

«ΛΟΥΚΕΤΟ» ΣΤΗ ΚΑΝΤΙΝΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Α. ΚΑΚΑΡΙΚΟΥ

πηγή :ΑΠΟΨΗ(middlearth.gr)

 
Μετά τις αντιδράσεις από την αντιπολίτευση, αλλά και τα δημοσιεύματα σχετικά με τη καντίνα που έχει στηθεί στη Βαρέα και τη διαδικασία μέσα από την οποία ο επαγγελματίας λειτουργούσε την επιχείρηση, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών το πρωί της Τετάρτης, με τη συνοδεία δύο αστυνομικών «σφράγισε» τη καντίνα που εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε λειτουργία.


Ο επαγγελματίας, χωρίς να φέρει αντιρρήσεις, πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα και παρέδωσε τα κλειδιά στην κα. Κακαρίκου, λέγοντας μάλιστα πως, θα μοιράσει δωρεάν το εμπόρευμα που υπάρχει ακόμη μέσα στους λουόμενους.
Σε μια κατ’ ιδίαν συζήτηση με τη κα. Αντιδήμαρχο, μας είπε πως νιώθει πολύ άσχημα που αναγκάστηκε να πάρει αυτή την απόφαση. Διευκρίνισε ότι ο επαγγελματίας από πολύ νωρίς είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη θέση. Στο ερώτημά μας, ότι εφόσον ο διαγωνισμός είναι μία χρονοβόρα διαδικασία (θα πραγματοποιηθεί τελικά στα μέσα Σεπτεμβρίου), γιατί η Διοίκηση δεν προχώρησε σε απευθείας ανάθεση της θέσης –εφόσον πρόθεσή της ήταν να αξιοποιήσει τη Βαρέα και να προσφέρει δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στους πολίτες- ώστε να μην λειτουργεί παράνομα και να «προλάβουν» τουλάχιστον το τελευταίο καλοκαιρινό μήνα. Η απάντησή της ήταν ότι, μέσα από αυτή τη διαδικασία, ο Δήμος θα είχε σαφώς λιγότερα έσοδα απ’ όσα θα έχει με τη διαδικασία του διαγωνισμού.
Τέλος, μας διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει άδεια που να έχει χορηγηθεί από το Δήμο, απλώς ένα έγγραφο-πρωτόκολλο από την σχετική αίτηση του ιδιοκτήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.