Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Το Άρμα Πολιτών για τ δήλωση του Πρωθυπουργού για την εργασία



Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Ο Πρωθυπουργός της χώρας για μια ακόμη φορά έδειξε το μίσος του προς την Ελληνική οικογένεια. Με μια άνευ προηγουμένου κυνικότητα, δήλωσε ότι θα παλέψει ώστε κάθε οικογένεια να έχει τουλάχιστον έναν εργαζόμενο.
Αυτό είναι το όραμα που έχει ο Πρωθυπουργός του Μνημονίου για το λαό του;
Με τον πιο στυγνό τρόπο έδειξε τα σαρκοβόρα νεοφιλελεύθερα ένστικτά του κάνοντας ευθεία επίθεση στο μυαλό και την ψυχολογία των πολιτών αποδεικνύοντας ότι η τρομοκρατία του λαού σε όλα τα επίπεδα, κοινωνική, οικονομική, ψυχολογική είναι κυβερνητική οδηγία.

ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
Το «έκτακτο» Υπουργικό Συμβούλιο στη νύμφη του Θερμαϊκού βρήκε τον τρόπο να καλύψει δύο δισεκατομμύρια ευρώ που τους λείπουν έως τώρα (για αύριο κανείς δεν εγγυάται τίποτα φυσικά), με έκτακτη εισφορά – τέλος στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος.
Με την ευγλωττία που τον χαρακτηρίζει, ο εκ του κέντρου προερχόμενος «σοσιαλιστής» Αντιπρόεδρος Υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, μας ενημέρωσε με «πατριωτικό» οίστρο, ότι βρήκαν τον σοσιαλιστικά «δίκαιο» τρόπο, να καλύψουν το έλλειμμα του προϋπολογισμού με φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.