Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Έναρξη της γιορτινής περιόδου στα Μέγαρα

Ο δήμαρχος άναψε τα φώτα στο μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο


Σε λιτή απέριττη γιορτή αλλά με πολλά χαμόγελα και καλή διάθεση ο δήμαρχος Μεγαρέων κ. Ιωάννης Μαρινάκης αντάλλαξε ευχές και συνομίλησε με δημότες, επικεφαλής της μικρής γιορτής κατά την οποία άναψαν τα λαμπιόνια του χριστουγεννιάτικου δέντρου.
Μαζί του πολλοί δημοτικού σύμβουλοι και συνεργάτες του βρήκαν χρόνο να ξεφύγουν από την πίεση των δημοτικών καθηκόντων και να ανταλλάξουν ευχές.
Στη γιορτή τον τόνο έδωσαν η δημοτική φιλαρμονική, υπό τον αρχιμουσικό κ. Σπύρο Μπερδελή και η δημοτική παιδική χορωδία, υπό την διεύθυνση της κ. Μαριλίας Ηλία, και απέδωσαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια.


Το δέντρο, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, είναι στημένο στην πλατεία Βασιλέως Κωνσταντίνου (κεντρική) και θα ανάβει τις εσπερινές ώρες τονίζοντας το γιορτινό κλίμα.
Στον ίδιο χώρο, σε λίγες ημέρες, πρόκειται να εγκατασταθεί το χριστουγεννιάτικο χωριό όπου θα πωλούνται δώρα, γλυκίσματα και άλλα επίκαιρα προϊόντα.
Ο δήμαρχος κ. Ιωάννης Μαρινάκης. Στο πλάι ο πρόεδρός της δημοτικής επιχείρησης, δημοτικός σύμβουλος κ. Αθανάσιος Δρένης
Η δημοτική φιλαρμονική υπό τον Σπύρο Μπερδελή
Η παιδική χορωδία του δήμου υπό την διεύθυνση της Μαριλίας Ηλία
Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Άγγελος Μακρυγιάννης, με τους μικρούς γιούς του Παναγιώτη και Κωνσταντίνο. Στο πλάι η αντιδήμαρχος κ. Κατερίνα Ψαρουλάκη με την κόρη της Σταυρούλα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.