Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Bύζας από τα παλιά 2-1 τον Πλατανιά..

Με το βλέμμα του νέου επενδυτή της ΠΑΕ Βασίλη Δρίτσα και 1000 φιλάθλων
Bύζας από τα παλιά 2-1 τον Πλατανιά..(φωτο)
Με το βλέμμα του νέου επενδυτή της ΠΑΕ Βασίλη Δρίτσα και 1000 φιλάθλων και σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο ο Βύζας Μεγάρων ξεκίνησε με το δεξί τη νέα χρονιά αφού επικράτησε του Πλατανιά με 2-1 σημειώνοντας την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα(πρώτη στην έδρα του).
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Στο 2’ φάουλ του Ηλιόπουλου πέρασε ξυστά άουτ,ενώ την ίδια τύχη είχε έξι λεπτά αργότερα του Μουστάκη. Στη συνέχεια 16’ ο Πέτρου έδωσε στον Ροβίθη που ο τελευταίος έχασε μεγάλη ευκαιρία. Στο 25’ δυνατό σούτ του Μιρτσέτα απέκρουσε ο Μητρογιάννης, δέκα τρία λεπτά αργότερα ο Μαραγκουδάκης έδωσε στον Μιρτσέτα που δεν μπόρεσε.
45’ ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛ σέντρα από τα αριστερά του Μουστάκη ο Τάσος Χριστοφιλέας με κεφαλιά πέτυχε το 1-0.


Στο 47’ δυνατό σούτ του Ηλιόπουλου η μπάλα πέρασε σύριζα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Λαζαρίδη. Στο 55’φάουλ του Λίτση κεφαλιά του Πέτρου άουτ. Ενα λεπτό αργότερα αριστερό σούτ του Μιρτσέτα απέκρουσε ο Μητρογιάννης. Στην συνέχεια 60’ το γήπεδο πήρε φωτιά όταν ο Ηλιόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Ραπτάκη και προς γενική έκπλξη ο διαιτητής έδειξε παίζεται. Στο 71’ σέντρα του Πάγκαλου κεφαλιά του Μιρτσέτα απέκρουσε ο Μητρογιάννης.Ενα λεπτό αργότερα ο Ηλιόπουλος βγήκε στην ανεπίθεση χάνοντας σίγουρο γκόλ. ΓΚΟΛΛΛΛΛΛ 82’ κόρνερ του Μουστάκη ο Ηλιόπουλος με κεφαλιά σημείωσε το 2-0. Στις καθυστερήσεις ο Πάγκαλος έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά και ο Μαραγκουδάκης με κεφαλιά μείωσε σε 2-1.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ(Φθιωτίδας)
Κίτρινες:Ραπτάκης 6’ Παληγεώργο 15’ Πέτρου 20’ Ντράμι 20’ Ηλιόπουλος 60’ Μαραγκός
69’ Νταντάμης 84’ Ροβίθης 90+4.
ΒΟΗΘΟΙ: Αθανασόπουλος, Απτόσογλου (Αθηνών)
4ος: Παπαγεωργίου (Αθηνών)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Τομαράς (Αιτ/νίας)
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(προπονητής Δημήτρης Οικονόμου): Μητρογιάννης, Φραγκής, Χριστοφιλέας,Πέτρου, Νταντάμης, Μουστάκης, Μωυσίδης, Γεωργακόπουλος(87’Παγώνης), Ηλιόπουλος, Ροβίθης,Λίτσης. ΠΑΓΚΟΣ: Κοτταράς, Παγώνης, Μειντής, Σταμέλος.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μιχελής, Βλάχος και ο Αρκουμάνης του οποίου το συμβόλαιο έχει λήξει, αλλά ωστόσο προπονείται κανονικά με την ομάδα.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ(προπονητής Τίμος Καβακάς):
Λαζαρίδης,Κουρτεσιώτης,Παληγεώργος,Θεοδωρέλλης,Ραπτάκης,Μαραγκός,
Γκοντζάλες(63’Μαρτσάκης),Μιρτσέτα,Ντράμι(46’Δέντσας), Μαραγκουδάκης,Πάγκαλος. Παπαδόπουλος,Δρακάκης,Τσοντάκης,Τσεσμελής,Τζαννής,Μαρτάκης.
Ρεπορτάζ:ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.