Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Ο Εμπορικός Σύλλογος επανέρχεται για τα εκπτωτικά κουπόνια


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Ο Εμπορικός Σύλλογος Μεγάρων σχετικά με την διαμαρτυρία για τα εκπτωτικά κουπόνια καταστήματος της Ελευσίνας , θα ήθελε να διευκρινίσει ότι το κείμενο διαμαρτυρίας συντάχθηκε με βάση τα παρακάτω δεδομένα :
1ον . Το συγκεκριμένο κουπόνι αναφέρει τη φράση «προς Δήμο Μεγάρων»
2ον . Πληροφορηθήκαμε την Μ. Πέμπτη το απόγευμα ότι «στη Δημαρχία μοιράζουν εκπτωτικά κουπόνια του ========  της Ελευσίνας».
3ον . Εν μέσω συνεχούς ωραρίου και κλειστής Δημαρχίας ήταν αδύνατη η διασταύρωση της πληροφορίας και η αντίδρασή μας λόγω αγανάκτησης ήταν άμεση.
Εκ των υστέρων και αφού είχε ήδη κοινοποιηθεί το κείμενο , ο Δήμαρχος κ. Μαρινάκης , σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Δρίτσα τον διαβεβαίωσε ότι τα κουπόνια δεν μοιράστηκαν από την Δημοτική Αρχή , αλλά κάποιος τα είχε αφήσει στην ρεσεψιόν της Δημαρχίας και τα έπαιρνε ο καθένας μόνος του εν αγνοία του.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Μεγάρων δεν έχει κανένα λόγο να αμφισβητήσει τον Δήμαρχο κ. Μαρινάκη με τον οποίο άλλωστε συνεργάζεται στενά και σε άριστο κλίμα από την αρχή της θητείας του σε πολλά θέματα για το καλό της πόλης.
Απορούμε όμως πως είναι δυνατόν να μπορεί κανείς να αφήνει ότι θέλει και χωρίς κανέναν έλεγχο μέσα στο κτίριο της Δημαρχίας . Δεν θα πρέπει κάποιος να ελέγχει τα έντυπα; αν είναι υβριστικά ή πορνογραφικά ή αν κάποιος αφήσει μια βόμβα και φύγει; Κανένας υπεύθυνος;
Επίσης απορούμε πως είναι δυνατόν να μην τα είδε κανένας Δημοτικός Σύμβουλος ώστε να καταγγείλει το γεγονός στον Δήμαρχο και να τα αποσύρει .
Με μια απλή αναφορά στον κ. Δήμαρχο θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί ένα ατυχές γεγονός που,  έστω και έτσι , κανένας δεν αμφισβητεί ότι έκανε κακό στο εμπόριο της πόλης μας.
Ελπίζουμε σε συνέχεια της καλής συνεργασίας μας με τη Δημοτική Αρχή και ευχόμαστε να εκλείψουν τέτοια φαινόμενα στο μέλλον .
Μετά τιμής
Ο Πρόεδρος                   Ο Γ. Γραμματέας
Ιωάννης Δρίτσας         Νικόλαος Μπεθάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.