Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Τσιγγάνοι έκλεψαν καλώδια

πηγή: megara.org
Μάστιγα οι κλοπές, καταφύγιο κακοποιών ο τσιγγάνικος καταυλισμός των Μεγάρων

Συχνό έχει καταντήσει το φαινόμενο της κλοπής καλωδίων στην περιοχή των Μεγάρων. Το σύνηθες θύμα είναι οι εγκαταστάσεις του προαστιακού σισηροδρόμου και οι συνήθεις ύποπτοι τσιγγάνοι.
Ένα τέτοιο περιστατικό εντόπισαν οι αστυνομικοί στις 2:30 τα ξημερώματα της 21/5/2012.
Σε κλεμμένο φορτηγό, χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, 2 τσιγγάνοι είχαν φορτώσει κλεμμένα καλώδια. Κινούνταν στην παλιά εθνική οδό Αθήνας Κορίνθου με κατεύθυνση προς τα Μέγαρα κοντά στην έξοδο Καρδατά της νέας εθνικής οδού όταν εντοπίσθηκαν από πλήρωμα περιπολικού του Αστυνομικού Τμήματος Μεγάρων.


Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν μέχρι τον τσιγγάνικο καταυλισμό στην Περιοχή Βλυχό όπου αυτοί εγκατέλειψαν το όχημα και τράπηκαν σε φυγή ανάμεσα στις παράγκες χωρίς να συλληφθούν.
Το όχημα οδηγήθηκε έξω από το Αστυνομικό τμήμα και αναγνωρίστηκε από τον ιδιοκτήτη του, Δ.Δ. ο οποίος είναι ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων.
Το φορτηγάκι έξω από το Αστυνομικό Τμήμα. Και δεν είναι το μόνο!
Παρά τις συνεχείς προσπάθειες των αρχών και τις κατά καιρούς οργανωμένες εφόδους οι οποίες έχουν γίνει, ο τσιγγάνικος συνοικισμός εξακολουθεί να προσφέρει άσυλο σε κακοποιά στοιχεία και αυτό εξ αιτίας ενός δύσβατου τμήματος της περιοχής.
Τμήμα της περιοχής φημολογείται πλέον ότι έχει καταληφθεί από τσιγγάνους οι οποίοι αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν από τον χώρο του Βοτανικού όπου πρόκειται να κατασκευασθεί το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.