Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Όχι από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στο Βύζα


Εμπλοκή λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος

Δεν πιστοποιήθηκε, για την συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα, από την Επαγγελματική Επιτροπή Αθλητισμού ο Βύζας.
Η ΕΕΑ χορήγησε – συγκεκριμένα – κανονική άδεια συμμετοχής σε εννέα ΠΑΕ (Λάρισα, Δόξα Δράμας, Καλλιθέα, Ηρακλής Ψαχνών, Εθνικός Γαζώρου, Απόλλων Σμύρνης, Αναγέννηση Επανομής, Φωκικός και Παναιτωλικός).
Επίσης, έδωσε πιστοποιητικό υπό αίρεση στις ΠΑΕ Πιερικός, Νίκη Βόλου, Καλλονή, Εργοτέλης και Πανσερραϊκός, δίνοντάς τους δηλαδή προθεσμία για την κάλυψη των υποχρεώσεών τους.
Επτά, λοιπόν, είναι οι ΠΑΕ οι οποίες δεν έχουν ακόμη αδειοδοτηθεί και θα εξεταστούν οι υποθέσεις τους εκ νέου την προσεχή Παρασκευή, δηλαδή ένα εικοσιτετράωρο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος! Οι ομάδες αυτές είναι ο Βύζας Μεγάρων, ο Ολυμπιακός Βόλου, η Καβάλα, ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, η Παναχαϊκή, η Αναγέννηση Γιαννιτσών και ο Θρασύβουλος.
Η ΕΕΑ αναφέρει ότι η ΠΑΕ Βύζας Μεγάρων δεν προχώρησε τελικά σε αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, ρωτάει για ποιους λόγους αυτό δεν έγινε και αν οι τελευταίες Γενικές Συνελεύσεις έγιναν με τη νυν μετοχική σύνθεση.
Δηλαδή εμμέσως πλην σαφώς η ΕΕΑ αναφέρει ότι ο Βύζας βρίσκεται ακόμη υπό καθεστώς Δημήτρη Τραγκουμανίδη, αλλά οι Γενικές Συνελεύσεις γίνονται –ενδεχομένως – υπό την ηγεσία του Κωνσταντίνου Κοσσυβάκη. Αν πραγματικά γίνεται αυτό ο Βύζας θα έχει μπει σε μεγάλες περιπέτειες και καλό είναι οι δύο πλευρές να δώσουν εξηγήσεις όχι μόνο στην ΕΕΑ, αλλά και στο φίλαθλο κοινό του Βύζαντα. Αλήθεια τι γίνεται στην ΠΑΕ; Τελικά, από ποιον «κυβερνείται» η ομάδα;
Μελέτης Μαρούγκας

 
πηγηή: megaraorg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.