Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Κάτοικοι ευχαριστούν τον Σταμούλη


κε Σταμουλη ευχαριστούμε που μοιραζόσαστε μαζί μας τις σκέψεις σας. Δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε με τα όσα αναφέρετε. Επιτρέψτε μας να προσθέσουμε ότι το επίπεδο καθαριότητος του καθενός μας από προσωπικό έως δημοτικό συμβαδίζει με τοεπίπεδο πολιτισμού που θέλει να έχει ο καθένας μας και βεβαίως καθορίζει τις συνθήκες του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε.
θα κάνουμε χρήση της λαϊκής ρήσης " η καθαριότης είναι μισή αρχοντιά " για να υποβάλλουμε το ερώτημα σε όλη την δημοτική αρχή προς προβληματισμό, " αυτή η μισή αρχοντιά που αναφέρεται στην καθαριότητα δεν σας ενδιαφέρει; είσαστε τόσο απασχολημένοι με την υπόλοιπη μισή που δεν προλαβαίνετε να ασχοληθείτε με την καθαριότητα; ".
Η κατάσταση σε όλη την περιοχή είναι απαράδεκτη, σκουπίδια παντού, κάδοι ξεχειλισμένοι, δυσοσμία και διάσπαρτες εστίες μικροβίων επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο την σοβαρά επιβαρυμένη καθημερινότητα μας.
Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι το πάρκινγκ στην Πάχη έχει μετατραπεί σε μια μικρή χωματερή με τα σκουπίδια να είναι συνηθέστατα εκτός κάδων, η δυσοσμία να είναι αφόρητη και να διαχέεται σε όλο τον οικισμό και μαζί μέ όλα τα άλλα που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή μας καταστρέφουν την όποια ποιότητα ζωής μας έχει απομείνει .

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΠΝΙΓΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.