Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Η Χρυσή Αυγή για την επικαιρότητα


Για την επέμβαση της αστυνομίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Η αστυνομία όφειλε να επέμβει νωρίτερα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, προτού μεταβληθεί σε χωματερή γεμάτη ποντίκια και τοξικά απόβλητα. Δυστυχώς η ηγεσία του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ δεν τηρεί τον Νόμο, όταν κουκουλοφόροι της άκρας αριστεράς καίνε και καταστρέφουν τα ελληνικά πανεπιστήμια.

Σόιμπλε: Ελληνική χρεοκοπία διαλύει την ευρωζώνη

Το μέλλον της ευρωζώνης εξαρτάται από την Ελλάδα και αυτό είναι το μεγαλύτερο μας όπλο που παραμένει αναξιοποίητο. Η συγκυβέρνηση της υποταγής να πάψει να ακολουθεί τυφλά τη γερμανική τοκογλυφική πολιτική και να διεκδικήσει άμεσα τη διαγραφή του επαχθούς ελληνικού χρέους.

Μόνο ευχολόγια και ουσία μηδέν από τον Σαμαρά

Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα ανάγκασε τον ελληνικό λαό να ματώσει, χωρίς να περικόψει ούτε στο ελάχιστο τα δικά του προνόμια. Η επανεκκίνηση της οικονομίας μας δεν θα επέλθει με τα ευχολόγια του Σαμαρά, αλλά μέσω της στροφής στην πρωτογενή παραγωγή και την εκμετάλλευση των ελληνικών πλουτοπαραγωγικών πηγών, για τις οποίες δε λέει λέξη η συγκυβέρνηση.

Άμεση απάντηση στις προκλήσεις Μπερίσα

Όσο ανεχόμαστε τους αλβανούς εγκληματίες και τα παράσιτα εντός της επικράτειάς μας, τόσο πιο παράλογες απαιτήσεις θα εγείρει το θλιβερό κρατίδιό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.