Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Πανηγυρική συνεδρίαση του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου. Τιμήθηκαν παλαιοί Κοινοτάρχες και Δήμαρχοι.



Πρώην Κοινοτάρχες και Δημάρχους της Νέας Περάμου τίμησε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας σε πανηγυρική συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28/12/2012 για την προσφορά τους στα κοινά.
Τιμήθηκαν οι τέως Πρόεδροι της Κοινότητας Ανδρέας Σύμπουρας (1957 – 1962) και Παναγιώτης Πούλος (1968 – 1974).
Τιμήθηκαν επίσης οι τέως Δήμαρχοι Νίκος Ανδρουλάκης (1986 – 2002) και Σταύρος Φωτίου (2003 – 2010) καθώς και το μακροβιότερο μέλος των Κοινοτικών και Δημοτικών Συμβουλίων Δημήτρης Λιώτας.


Στην συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Παναγιώτη Παρασκευά σε πλήρη απαρτία των μελών του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ιωάννης Μαρινάκης, η Αντιδήμαρχος Κατερίνα Ψαρουλάκη, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Κουμπέτσος καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Ντιάνα Κοροβέση, Βανέσσα Μαυροειδή, Βασίλης Κόττας, Γιώργος Σακελλαρίου, Γρηγόρης Σταμούλης, Γιάννης Δήμας.
Στην ομιλία του, θέμα της οποίας ήταν «Η πόλη μας, το παρελθόν – το παρόν – το μέλλον», ο Πρόεδρος Παναγιώτης Παρασκευάς υπογράμμισε την ανάγκη οι διοικούντες να προσφεύγουν και να συμβουλεύονται τους πρώην δημοτικούς άρχοντες αντλώντας ιδέες και εφαρμογές από την εμπειρία τους.
Στο εγκάρδιο και ενωτικό κλίμα το οποίο επεκράτησε, οι τέως τοπικοί άρχοντες μοιράστηκαν με τους παριστάμενους σημαντικές εμπειρίες από τα χρόνια που άσκησαν διοίκηση και παρουσίασαν αυτές τις δράσεις τους οι οποίες έχουν συμβάλλει στην διαμόρφωση του σημερινού προσώπου της Νέας Περάμου.
Παναγιώτης Πούλος «Η πόλη μας έχει προοδεύσει! Ήταν ένα χωριουδάκι. Πάλαιψα με θυσίες, μόχθο, κόπο μέσα σε αντιξοότητες»
Ευχήθηκε η Νέα Πέραμος να προοδεύσει περισσότερο σε κοινή πορεία με τα Μέγαρα.
Νίκος Ανδρουλάκης «Ευχαριστώ τον Δήμαρχο. Καλό είναι να καλεί κι εμάς τους παλιούς και να μας συμβουλεύεται. Χαίρομαι για την πρόοδο και τα έργα που εκτελούνται και προσβλέπω στην ίδρυση του πολυϊατρείου»
Σταύρος Φωτίου «Συγχαρητήρια στον Παναγιώτη Παρασκευά για την πρωτοβουλία και την προσπάθεια να συνδέσει το παλιό με το καινούργιο. Κανείς δεν είναι τέλειος στην άσκηση της διοίκησης. Το μεγάλο πρόβλημα σήμερα είναι η παρακράτηση πόρων»
Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Παρασκευάς αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την παρουσία του, πρόσφερε ασημένια εικόνα του πολιούχου της Νέας Περάμου, Αγίου Γεωργίου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.