Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Συγχαρητήρια της Κ. Πιπιλή προς το Βυζάντειο Ωδείο


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Με την εν λόγω επιστολή θα ήθελα να εκφράσω τα εγκάρδια συγχαρητήρια προς το Βυζαντειον  Ωδειον και  τα ενεργά μέλη αυτού, τους καθηγητές μουσικής όπως την κ.Ρένα Χατζοπούλου(πιάνο), τον κ.Βύρων Μπούκης(κιθάρα), τον κ. Αθαν. Πετρόπουλος(κλασική κιθάρα), την κ.Σοφία Κεσκέρογλου(ταμπουρά και βιολί), τον κ.Αναστ. Δράμπαλης(τρομπέτα), τον κ.Αθανάσιος Κατερινίτσας(βαρύτονο),τον κ. Πελοπίδα Μαυρόπουλος(κλαρίνο),τον κ. Θεόδωρο Κορουνίδης(κρουστά), και τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ωδείου κ. Μπερδελή Σπύρο για την παιδεία που προάγετε.


Η μουσική παιδεία ενισχύει την αρμονία και το μέτρο, στοιχεία που πρέπει να επικρατούν και να πρεσβεύουν στην ζωή μας, και το μόνο σίγουρο είναι πως αν στην ζωή δεν υπήρχε μουσική τότε θα ήταν σφάλμα.
Συνάμα θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Πανταζή Γεώργιο για την απόκτηση του πτυχίου του όπως και όλους τους καθηγητές  για την σημαντική προσπάθεια που καταβάλλατε όλοι μαζί προκειμένου η έκβαση των προσπαθειών να είναι επιτυχημένη.
Ως πτυχιούχος πιάνου και ανώτερων θεωρητικών αντιλαμβάνομαι απόλυτα τον συνεχή αγώνα, την υπομονή και επιμονή  του κ. Πανταζή Γεωργίου όπως και της οικογένειας του ώστε να επιτύχετε ο αγώνας σας να έχει τη επιθυμητή έκβαση.
Πάντα επιτυχίες και καλή δύναμη σε κάθε προσπάθεια.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Κατερίνα Πιπιλή
Αρχιτέκτων Ε.Μ.Π.,MSc
Γραμματέας Περιφερειακού
Συμβουλίου Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.