Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Μεγάλη επιτυχία στη συνεστίαση της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ετήσια συνεστίαση της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, της μοναδικής ανεξάρτητης και ακομμάτιστης Δημοτικής Παράταξης στον Δήμο Μεγαρέων και Νέας Περάμου, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Απριλίου στην αίθουσα Le Mirage, στην Βαρέα.
Παρά τους δύσκολους καιρούς, στην συνεστίαση συμμετείχαν περίπου 500 συμπολίτες μας, ανώνυμοι και επώνυμοι, που διασκέδασαν με την ψυχή τους και ταυτόχρονα έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα στήριξης προς την ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η πολύ μεγάλη συμμετοχή της νεολαίας, που μαχητικά πρωτοστάτησε στα "πηγαδάκια" στα τραπέζια, όπου πολλοί πολίτες εξέφραζαν την δυσαρέσκειά τους για την ανεπάρκεια του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής.


Κατά την έναρξη της συνεστίασης μίλησε ο επικεφαλής της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ κ. Γρηγόρης Σταμούλης, ο οποίος με σύντομο και μεστό λόγο αναφέρθηκε στα σημαντικότερα προβλήματα του Δήμου,  καυτηρίασε την αδυναμία του Δημάρχου να δώσει λύσεις αλλά και την αδιαφάνεια στην διαχείριση που ασκεί η Δημοτική αρχή, ενώ στο τέλος παρουσίασε σειρά ουσιαστικών και εφαρμόσιμων προτάσεων που μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητα και το επίπεδο διαβίωσης των πολιτών στα Μέγαρα και στη Νέα Πέραμο.
Ακολούθησε ένα "τρικούβερτο" Ελληνικό γλέντι με την ενεργό συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων, που με ατελείωτο κέφι, τραγούδια και χορό, διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρωινές ώρες.
Κατά την αποχώρηση μετά το γλέντι, όλοι οι συμμετέχοντες συνεχάρησαν τα στελέχη της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης και παράλληλα απαίτησαν να συνεχίσουν τον αγώνα τους για την πρόοδο των Μεγάρων και της Νέας Περάμου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.