Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Εθελοντικού καθαρισμού συνέχεια. Επικεφαλής ο Δήμαρχος


Συνεχίστηκε για δεύτερο Σάββατο, ο εθελοντικός καθαρισμός περιοχών του Δήμου με επικεφαλής τον ίδιο το Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Ιωάννη Μαρινάκη.
Μετά τον καθαρισμό της ακτής του Αγίου Νικολάου το Σάββατο 01/06/2013  η εθελοντική δράση «ΚΑΘΑΡΟΣ ΔΗΜΟΣ» έλαβε χώρα στην πλατεία Προφήτη Ηλία (περιοχή Κουρκούρι),  στους Κοινόχρηστους Χώρους βορείως του Επαγγελματικού Λυκείου Μεγάρων. Αποψιλώθηκαν τα πεζοδρόμια, καθαρίσθηκαν και πλύθηκαν κοινόχρηστοι χώροι και το γήπεδο μπάσκετ, ενώ επιπροσθέτως πραγματοποιήθηκε γενικός καθαρισμός του γειτνιάζοντος πάρκου έπειτα από πολλά έτη.
Μαζί με τον Δήμαρχο, στον καθαρισμό συμμετείχαν και άλλα στελέχη της διοίκησης του Δήμου, εργαζόμενοι του Δήμου και μέλη εθελοντικών οργανώσεων. Συμμετείχαν επίσης  και απλοί δημότες από τη γύρω περιοχή.
Τα εξαιρετικά αποτελέσματα  της δράσης φαίνονται στις φωτογραφίες.
Η εθελοντική προσπάθεια «ΚΑΘΑΡΟΣ ΔΗΜΟΣ» όμως  δε σταματάει εδώ. Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 15/06/2013 στις 08:30 π.μ. στο αλσύλλιο στην είσοδο της πόλης των Μεγάρων και στην παιδική χαρά του Αγίου Νικολάου στην παραλία Βαρέας Μεγάρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.