Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Απαλλάχθηκε ο Δήμος μας από χρέος 23 εκατομμυρίων ευρώ

Οι σωστοί χειρισμοί φέρνουν θετικά αποτελέσματα για το Δήμο Μεγαρέων

Παρελθόν ο βραχνάς του χρέους της ΔΕΥΑΜ

Ο Δήμος μας απαλλάσσεται από ένα πολύ μεγάλο οικονομικό βάρος, που δημιουργήθηκε διαχρονικά από τα συσσωρευμένα χρέη της ΔΕΥΑΜ προς την ΕΥΔΑΠ.
Οι συντονισμένες και εύστοχες κινήσεις αλλά και πιέσεις του Δημάρχου Μεγαρέων κ. Γιάννη Μαρινάκη προς τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες, έφεραν το προσδοκώμενο για το Δήμο μας αποτέλεσμα.
Η  πρώτη επαφή έγινε με τον Υπουργό κ. Ευρ. Στυλιανίδη τον Ιούνιο του 2013, όπου και υπεβλήθη το σχετικό αίτημα στο οποίο υπήρξε θετική ανταπόκριση. Στη συνέχεια οι διαδοχικές επαφές με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Γ. Μιχελάκη  ήταν καθοριστικές και έτσι φτάσαμε στη σημερινή εξέλιξη η οποία είναι πολύ σημαντική για τα Μέγαρα και άλλους Δήμους.


Η όποια προσπάθεια υποβάθμισης του γεγονότος αυτού λόγω «φτηνής» πολιτικής αντιπαράθεσης πέφτει στο κενό.
Ο λαός εισπράττει μόνο τα θετικά τέτοιων ενεργειών και όχι τα παρασκηνιακά κουτσομπολιά μερίδας της αντιπολίτευσης που φαίνεται να ενοχλείται από τις επιτυχίες της παρούσας διοίκησης του Δήμου μας.
Ο τελικός απολογισμός δικαιώνει τις επιλογές, το σχεδιασμό και τη στρατηγική μας,  αφού οι υποσχέσεις υλοποιούνται η μία μετά την άλλη στα πλαίσια του εφικτού.

Ένας υπερχρεωμένος Δήμος απαλλάσσεται σταδιακά από τα συσσωρευμένα χρέη που δημιούργησαν κακές πολιτικές πρακτικές προηγούμενων ετών και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον του.

Ο λαός θα κρίνει στο τέλος συνολικά το έργο της διοίκησης Μαρινάκη και θα αποδώσει τα εύσημα όπως αρμόζουν.

                                                                    το
                                                Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.